lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 01

Відтепер офіційно діятиме Теофіпольська районна організація учасників антитерористичної операції.

Представники організації сьогодні зібрали в залі засідань районної ради під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

На засіданні були присутні представники установ, організацій району, районного військового комісаріату. Обрано голову правління та заступника керівника районної організації учасників АТО. Дана організація захищатиме соціально-економічні інтереси учасників АТО та членів їх родин. Роботу новост ... Читати далі »

Переглядів: 472 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.12.2015

Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат та засідання робочої групи зі сприяння легалізації „тіньової” зайнятості населення та „тіньової” заробітної плати в районі. Участь у комісії прийняли керівники установ, організацій району.

Розглянуто питання виплати заробітної плати найманим працівникам на рівні мінімальної. Петро Григорович проінформував присутніх стосовно рівня заробітної плати в районі за жовтень 2015 року. Він з ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.12.2015

З формуванням в Україні об’єднаних територіальних громад та децентралізацією владних повноважень, зокрема у сфері надання адміністративних послуг, виникає потреба у розбудові мережі центрів надання адмінпослуг (ЦНАП). Саме створення таких центрів на рівні об’єднаних територіальних громад максимально наблизить адмінпослуги до громадян, зникне потреба їхати для отримання таких послуг до району чи області.

Про це йшла мова в програмі «Тема: Країна» Українського радіо за участі Олексія Кубаря, радника з питань адміністративних послуг про ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.12.2015

Президент Петро Порошенко повідомив за підсумками участі української делегації у Конференції ООН з питань зміни клімату, що Україна чітко представила свою позицію і скористалася можливостями Конференції для проведення більше 30 зустрічей з президентами та главами урядів.

Зокрема, на полях Конференції Глава держави зустрівся з президентами Європейської Ради та Європейської Комісії, Канцлером Німеччини, Президентом Франції, Прем’єр-міністром Великої Британії, лідерами інших держав. «Ми чітко скоор ... Читати далі »

Переглядів: 515 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.12.2015

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня працівників прокуратури.

Виконуючи конституційний обов’язок, ви стоїте на сторожі закону, захищаєте демократичний устрій нашої держави, спрямовуєте свої зусилля на втілення в життя норм права в інтересах держави та її громадян.

Вірю, що органи прокуратури району і надалі чесно, послідовно і відповідально обстоюватимуть права та свободи краян, сприятимуть зміцненню правопорядку.

Сердеч ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz