lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 19

19 грудня християнська Україна святкує день Святого Миколая Чудотворця. Святий Миколай є одним з найбільш шанованих в Україні святих. Про це можна судити хоча б на підставі того, що в країні зведено велику кількість церков, названих на його честь. 

Сьогодні на Теофіпольщині відбулася важлива для громади подія - освячення храму Покрови Пресвятої Богородиці Української Православної Церкви Київського Патріархату і статуї Пресвятої Богородиці (пам’ятного знаку Героям Майдану та всім захисникам української землі).

... Читати далі »

Переглядів: 662 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2015

У п'ятницю, 18 грудня, Європейська Комісія схвалила шостий і остаточний Звіт про виконання Україною Плану дій з лібералізації візового режиму. Документ відзначає значні успіхи, досягнуті Україною щодо відповідності критеріям візової лібералізації.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Уряду 18 грудня привітав рішення Європейської комісії і назвав це результатом спільної роботи: «Коли ми працюємо спільно, у нас завжди все виходить. Це результат роботи Президента України, який був у Брюсселі. Це результат роботи Уряду, і це результат роботи українського Парламенту, яки ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2015

У наш час Ви несете на собі підвищену відповідальність у захисті прав та свобод громадян, його праця є надзвичайно важливою як для суспільства в цілому, так і для кожної окремої людини, права якої було порушено.

Бажаю Вам успіху та наснаги у роботі, щоб Ваша праця завжди була вшанованою і оціненою суспільством, нових професійних звершень, відданості, натхнення та успіхів у вашій нелегкій справі – справі захисту конституційних прав і свобод громадянина, забезпечення кожної людини кваліфікованою правовою допомогою. Мудрості Вам, витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості і непохитності, вірності ідеалам правди.< ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2015

В Україні здавна шанують Миколу Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей та мандрівників. Він дарує усім віру в здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у наші душі світлі почуття, надихає нас на добро.

Цього дня Миколай Чудотворець невидимою рукою здійснює найзаповітніші дитячі мрії, приносить у кожну родину злагоду і втіху, розмальовує наші обличчя щирими посмішками, а наші душі наповнює теплим та незгасаючим вогнем любові до ближнього. Це свято віри, світла і добра.

Цей день для кожного з нас є особливим. Адже він сповнени ... Читати далі »

Переглядів: 562 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz