lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 14

14 грудня відбулося шосте засідання Громадської ради при райдержадміністрації в цьому році. Засідання відкрила голова громадської ради Ніна Киричок. На данному засіданні були присутні голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський, голова районної ради Андрій Петринюк, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун, заступник голови районної ради Роман Непотас, керуючий справами апарату районної ради Людмила Глов’юк, Теофіпольський селищний голова Валентина Губіна та члени громадської ради.

Під час засідання члени Громадської ради опрацювали та винесли рішення з питань, що були визначені в порядку денному. А саме: про під ... Читати далі »

Переглядів: 585 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків на Чорнобильській АЕС (більш відомий, як День ліквідатора), який був офіційно введений Президентом України в 2006 році. 14 грудня вибрано для вшанування ліквідаторів не випадково. Саме в цей день у 1986 році Державний комітет ухвалив в експлуатацію комплекс захисних споруд («саркофаг») на Чорнобильській АЕС. Незважаючи на те, що офіційно День ліквідаторів був введений тільки в 2006 році, відзначається він на Україні з 1986 року, коли учасники ліквідації аварії на АЕС зібралися разом, щоб відзначити свою першу перемогу.

Минуло 29 років від дня вели ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Сьогодні в залі засідань адмінбудинку відбулась щотижнева робоча нарада, яку провів голова райдержадміністрації Юрій Маєвський. Нарада відбулась за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників районних установ та організацій, ЗМІ. ... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Президент Петро Порошенко на форумі депутатів місцевих рад партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» назвав ключовими цінностями для партії європейський і євроатлантичний вибір. «Прямо можете казати – в перспективі вступ до Європейського Союзу і вступ до НАТО», – заявив Петро Порошенко, додавши, що за останній час рівень підтримки населенням ідеї євроатлантичної інтеграції сягнув з 16 до 70%.

Другою ключовою цінністю має бути унітарність України, що має передбачати українську мову як єдину державну, також вільний розвиток та вж ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Як Прем'єр-міністр України хочу відзвітувати перед українським народом за рік роботи нашого українського Уряду. Цей Уряд був сформований п’ятьма парламентськими фракціями за результатами виборчих перегонів 2014 року. Зараз в коаліції представлені чотири фракції, які мають своїх представників у Кабінеті Міністрів України. Це був дуже непростий і складний рік. І тоді, коли мене обирали Прем'єр-міністром України, я відверто і чесно сказав народу України і членам Парламенту: золотих горів не обіцяю, але обіцяю важку і складну працю і досягнення результату.

І спільно нашою урядовою коман ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Президент Петро Порошенко підписав закони щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, а також речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Глави держави.

Мова йде про Закон України ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Ми були свідками героїчних зусиль цілого покоління наших співвітчизників, які врятували майбутнє для своїх нащадків.

Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

Низько вклоняємось усім ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашого району, які 29 років тому, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильськ ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Sapelkin | Дата: 14.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz