lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 16

Відповідно до висновків всесвітньої організації охорони здоров`я тварин (МЕБ) упродовж 2012-2015 років значно погіршилась епізоотична ситуація з АЧС на території Балтії та Східної Європи, які зазнали великих економічних, біологічних і продовольчих збитків.
В зв’язку з цим, 16 грудня під керівництвом заступника голови обласної адміністрації Володимира Кальніченка відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при ОДА по африканській чумі свиней (АЧС).
В Україні починаючи з 2012 року по сьогоднішній день зареєстровано 53 випадки хвороби (з них серед домашніх тварин – 35, 17 – серед диких свиней та один інфікований об’єкт).
З початку 2015 року в нашій державі вияв ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Сьогодні під головуванням першого заступника облдержадміністрації Василя Процюка, директора Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлани Лукомської, керівників райдержадміністрацій та міст обласного значення відбулося засідання з питань легалізації заробітньої плати і зайнятості населення.
Питання оплати праці та легалізації трудових відносин залишається надзвичайно важливим в області.
«Слід відмітити, що у жовтні поточного року у порівнянні до січня місяця заробітна плата одного штатного працівника по області зросла на 950 грн. і становила 3686 грн. (по Україні – 4532 гривні). По рівню заробітної плати в рейтингу серед областей України Хмельниччина у жовтні місяці посіла 18 місц ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

З такою темою на засіданні правознавчого клубу: "Молодь і закон" виступили запрошені Ковальчук Юрій Степанович інспектор Теофіпольського ВП ГУНП Хмельницької області та Майчук Андрій Вікторович інеспектор Теофіпольського ВП ГУНП Хмельницької області 11 грудня. Вони також наводили приклади правопорушень підлітків, які скоїли на території цукрового заводу. Застерігали юнаків і дівчат від  різних правопорушень. Задавалися різні запитання до інспекторів. Виступаючі пояснили, що право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов'язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Звичайно, у підлітковому віці неможливо знати детально ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

У Теофіпольському аграрному ліцеї 9 грудня працівники ЦРБ провели чергове засідання клубу за інтересами «Юнікс», який очолює бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Маринюк. Тема зустрічі «Правова відповідальність неповнолітніх. Для участі в обговоренні цієї теми був запрошений інспектор відділу кримінальної поліції у справах неповнолітніх Юрія Ковальчука. Юрій Степанович широко висвітлив дану тему, а для найбільш ефективного засвоєння інформації опирався на конкретні приклади і ситуації із реального життя, та давав відповіді на численні запитання учнів.

Знання, що отримали присутні допоможуть їм в майбутньому уникнути н ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

З приходом холодної пори року гостро постає питання стосовно дотримання правил поведінки на водних об’єктах в зимовий період.

На превеликий жаль, щороку на льоду гине чимало людей: насамперед, рибалок, просто дорослих та дітей. Йдучи на зимову водойму, кожному потрібно бути вкрай обережним, дисциплінованим і суворо дотримуватись правил поведінки на льоду, щоб не наражати на небезпеку себе й оточуючих.

В період формування  крижаного покриву ДСНС України переконливо радить громадянам утриматись від виходу на лід. З появою першого ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Сьогодні, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського проведено засідання робочої групи з питань проведення моніторингу та контролю за реалізацією інвестиційного проекту «Будівництво очисних споруд в смт Теофіполь Хмельницької області», що фінансується у 2015 році за кошти державного фонду регіонального розвитку. Участь в розгляді питань прийняли: начальник відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Людмила Сапуга, завідувач сектору містобудування та архітектури відділу житлово-комунального господарства та будівництва райдержадміністрації Анатолій Шклярук, директор ДП «Хмельницька обласна служба єдиного замовника» Андрій Колеснік, начальник Теофіпо ... Читати далі »

Переглядів: 548 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Напередодні всеукраїнського тижня права Базалійська бібліотека для дітей 8 грудня провела захід із самими маленькими користувачами, вихованцями дитячого садка "Берізка". Казковий герой Буратіно ознайомив діток з Конвенцією прав дитини та основним законом нашої держави -Конституцією. Була переглянута книга "Знай свої права дитино!" Діти разом з казковими героями мандрували країною Закону, Права та Моралі. Вихователь старошої групи Тихонова Марія Леонідівна виготовила стенд - виставка "Права дитини".

 

Бібліотекар Герасімюк Н.П.

Переглядів: 564 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

7 грудня на базі Базалійської бібліотеки до Всеукраїнського тижня права пройшла зустріч молодих користувачів бібліотеки із представниками органів Національної поліції- Інспектором Теофіпольського відділу поліції Головного управління Національної поліції лейтенантом Букевичем В.Ю, інспектором дозвільної системи -Базилюком О.В. Напередодні всеукраїнського тижня права у бібліотеці навчали  молодь формувати правову громадську позицію. Пояснювали значення й сутність моральних та загальнолюдських цінностей в особистому та суспільному житті. Було переглянуто фільм""Діти за гратами". Відбулося обговорення проблемних ситуацій. Представники закону ознайомили молодь з Адміністративним та Кримінальним  кодексами України, Деклараціє ... Читати далі »

Переглядів: 441 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Нагадуємо, 21 травня цього року набув чинності Закон України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нациського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
На виконання закону місцеві ради повинні провести громадські слухання територіальних громад, під час яких визначитися із новими назвами, й до 21 листопада 2015 року звернутися до Верховної Ради України з поданням щодо нової назви.
З рекомендаційним переліком населених пунктів, назви яких містять символіку комуністичного тоталітарного режиму та мають бути перейменовані, можна ознайомитися на сайті Українського іституту національної пам’яті: http:/memory.gov.ua/rename.
Контакти:
044 281 08 92 – координатор із ... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Шановні співвітчизники!

За рік, що минає, спільними зусиллями Президента, Верховної Ради та Уряду вдалося зупинити наступ агресора. Відроджені Збройні Сили України отримали належне фінансування з державного бюджету. Створена міжнародна коаліція на підтримку України. У складних перемовинах із міжнародними партнерами було досягнуто домовленостей про реструктуризацію зовнішнього боргу нашої держави. В останньому кварталі поточного року в умовах війни і втрати значної частини промислового потенціалу українська економіка продем ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz