lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 09

І. Основні двосторонні проекти підтримки Європейським Союзом України у сфері децентралізації та регіональної політики

1. Програма ЄС «Підтримка політики регіонального розвитку України» (фінансові ресурси: 25 млн.євро – гранти для регіональних проектів розвитку на період 2014-2017рр. та 6 млн.євро – технічна допомога на період 2013-2016рр.). Метою програми є допомога Уряду України у формуванні та реалізації державної політики регіонального розвитку, в т.ч., розроблення необхідних для її здійснення та фінансування законодавчих та адміністративних інструментів. Програма сприяє реалізації в Україні проектів регіонального розвитку, у тому числі спрямованих на вирішення проблем тимчасово переміщених осіб.
Контакти: ( ... Читати далі »

Переглядів: 655 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

В грудні цього року в Теофіпольському районі традиційно проводиться Всеукраїнський тиждень права, присвячений проголошенню  Загальної Декларації прав людини та Дня прав людини. Даний захід спрямований на підняття рівня правової культури, поваги до найвищих людських цінностей, які охороняються правом, на досягнення добробуту.

9 грудня 2015 року в Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї для учнівської молоді спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталією Скрильніковою та Ольгою Трайчун, а також головним спеціалістом служби у справах дітей Андрієм Мельником  ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

Сьогодні, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, в ході робочої зустрічі з керівниками управління соціального захисту населення райдержадміністрації, ЦСССДМ, районної організації Товариства Червоного Хреста України, обговорено питання створення в районі закладу для реабілітації осіб, які зазнали насильства.

Насильство в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків протиправні дії проти когось із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведінки. Подібні дії з боку насильника приводять до негативного фізичного, психічного та соціа ... Читати далі »

Переглядів: 517 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

Першим та найголовнішим пріоритетом для України є соціальні виплати і пенсії, що забирають значну частину витрат з бюджету. У 2016 році Уряд планує збільшувати соціальні стандарти для найменш забезпечених верств населення на рівні інфляції, тобто на 12%. Водночас Міністерство фінансів працює над тим, аби зробити систему соціального забезпечення більш справедливою, і для цього потрібно провести її аудит та верифікацію отримувачів допомоги. Про це в інтерв’ю для видання «Ліга» повідомила Міністр фінансів Наталія Яресько.

«Ми піднімаємо соціальні стандарти і збільшуємо пенсії, щоб підтримати добробут і платоспроможність громадян. Але водночас ми хочемо зробити систему соціального забезпечення біл ... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

Єврокомісія оголосила, що прийняла комплекс заходів щодо підтримки децентралізації та посилення місцевого самоврядування в Україні.

У комюніке виконавчої колегії ЄС повідомляється, що на цю програму виділяється EUR97 млн. В основному (EUR90 млн) вона фінансується з бюджету ЄС, EUR6 млн дає Німеччина та EUR1 млн - Польща.

Фінансування буде спрямовано на зміцнення адміністрацій та забезпечення ї ... Читати далі »

Переглядів: 561 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

«У нас є тільки один шлях - шлях єдності, шлях поступу вперед і шлях відповідальності перед нашою країною», - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Національної ради реформ у вівторок, 8 грудня.

Він звернувся до Президента України Петра Порошенка, відзначивши його роль «як національного арбітра у проведенні переговорів і медіації з приводу нової фінансової і податкової політики країни. «І я переконаний, що з таким підходом ми не просто знайдемо компроміс, а ми для країни запровадимо нову податкову реформу, ми для українського бізнесу запровадимо ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

Президент Петро Порошенко поставив завдання до Нового року ухватили зміни до податкового законодавства і бюджет на 2016 рік.

Відкриваючи обговорення податкової реформи на 16-му засіданні Національної ради реформ, Глава держави зазначив, що, незважаючи на те, що податкові та бюджетно-фінансові питання не є сферою відповідальності Президента, в умовах часового цейтноту і викликів національній безпеці він вимушений сьогодні винести питання про податкову реформу на обговорення Нацради реформ.

... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz