lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 03

Під такою назвою проведено конкурсно- розважальне шоу  працівниками центральної районної бібліотеки на передодні святкування Дня Збройних Сил України за сприянням заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Фільчук,  відділу культури, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, спортивно-технічного клубу.

   З історії нам відомо, що наші предки-козаки вміли не тільки мужньо захищати свою землю, але й  повеселитися. Тож, в знак підтримки колишніх традицій, відбулися спортивні заходи під назвою «Козацькі забави». Учасники шоу, юнаки та дівчата з Теофіполь ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов´язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Інваліди – це не просто категорія людей, це окремі життя. На щастя, поряд з ними є ті, хто хоче допомогти. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров´я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди і вони потребують допомоги і уваги.

Перший заступник голови районної державної адміністрації Петро Вільшинський, голова районої ра ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Основна мета діяльності Товариства Червоного Хреста - це захист життя людини, попередження та полегшення людських страждань під час збройних конфліктів, стихійного лиха, катастроф та аварій, надання допомоги медичній службі збройних сил і органам охорони здоров’я, сприяння органам державної влади України у їх діяльності в гуманітарній сфері. Підрозділи керуються у своїй діяльності основними принципами Червонохресного Руху, а саме – гуманністю, неупередженістю, нейтральністю, незалежністю, добровільністю, єдністю, універсальністю.

Вже 19 років у Святці працює Червонохресна лікарня. Працівники закладу надають комплексну медичну, ... Читати далі »

Переглядів: 617 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Люди з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, а особливо – діти. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

3 грудня, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський разом із головою районної ради Андрієм Петринюком відвідали Теофіпольський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

На сьогодні у центрі проходить ре ... Читати далі »

Переглядів: 676 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Увага! Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні щодня збирає інформацію і звітує про ситуацію з безпекою у Щоденних звітах; інформація про конкретні інциденти на місцях викладена в Оперативних звітах.
Інформація знаходяться за посиланням: http://www.osce.org/uk/ukraine-smm/reports

 

Переглядів: 541 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Як відомо, гуманізм суспільства проявляється в тому, як держава ставиться до дітей, людей похилого віку, інвалідів, до тих, кому особливо важко в житті. Проголошений 3 грудня 1992 року Генеральною асамблеєю ООН Міжнародний день інвалідів призваний звернути увагу кожного з нас до проблем людей з обмеженими  можливостями. Цей день нагадує нам про те, що суспільство зобов'язане піклуватися про тих, хто має потребу в сприянні й підтримці. А таких в Україні – саме неповносправних людей - налічується майже 2,6 млн осіб.

Про те, як і що держава, котра прагне ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Із 7 грудня члени Уряду щодня звітуватимуть про виконану за останній рік роботу. 11 грудня Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк прозвітує про діяльність Кабінету Міністрів України в Парламенті. Про це Глава Уряду повідомив на засіданні Кабміну в середу, 2 грудня.

Арсеній Яценюк нагадав, що 11 грудня минає рік із часу затвердження Програми дій Кабінету Міністрів України, яка базувалася на коаліційній угоді: «Тоді коаліційну угоду підписували п’ять фракцій, зараз в коаліції залишилося чотири фракції. Не завжди підписи відповідали реальним діям. Але Уряд готовий до повного звіту ... Читати далі »

Переглядів: 521 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Своїми думками, щодо законодавчого забезпечення реформи місцевого самоврядування, децентралізації з нами поділився народний депутат Верховної Ради України VIII скликання Руслан Демчак.

"В Україні вже створено 159 об’єднаних територіальних громад, які фактично випереджають час. Вони об’єднали майже 800 рад із понад 1000 населених пунктів та більше 1,5 млн громадян. Вже розроблені перспективні плани розвитку 22 областей. Однак чинне законодавство, яке передбачає створення об’єднаних громад, треба швидко доповнювати законами, я ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Під  час робочого візиту до Литви Президент Петро Порошенко взяв участь у роботі Українсько-литовського економічного форуму.

Під час виступу перед представниками бізнесу обох країн Президент нагадав події дворічної давнини, коли українська громадськість і український бізнес чекали на підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС. «І коли стало відомо, що Угоди не буде, наступного дня мільйони людей вийшли на вулиці. Вони вимагали не підвищення зарплат чи пенсій, не зменшення податків чи отримання якихось соціальних пільг. Люди вимагали Європу» ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

З грудня українське суспільство з світовим співтовариством відзначає Міжнародний день інвалідів. На сьогодні для України проблема захисту інвалідів набуває значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення Держави.

Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров’я і не тільки 3 грудня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги.

Тож хочеться побажати вам витримки, ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz