lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 18

Здавна Святий Миколай вважається опікуном дітей, бідних та знедолених і в наш час особливо приємним є те, що традиції обдаровувати дітей відроджується. День Святого Миколая є одним з найулюбленіших усіма дітьми свят. Діти вірять в Миколая, вони чекають його приходу, пишуть йому листи з побажаннями.

Традиційно 18 грудня в дитячій музичній школі селища, за сприяння служби у справах дітей райдержадміністрації, Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу культури райдержадміністрації, районної дитячої бібліотеки, дитячої музичної школи, відбулося свято «Святий Миколай іде по світу& ... Читати далі »

Переглядів: 694 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.12.2015

Новий рік – подія надзвичайної важливості. Це прихід чогось нового в житті, а для дітей – барвисте феєричне дійство, з яким приходять дива. Відкриття районної новорічної ялинки стало одним із них. 18 грудня на центральній  площі Теофіполя відбулися святкові новорічні заходи. Вони розпочалися із привітання керівництва району з наступаючими святами. Всіх присутніх з Днем Святого Миколая, наступаючими новорічними та різдвяними святами, від імені голови райдержадміністрації Юрія Маєвського та голови районної ради Андрія Петринюка, привітала заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук. З вітальним словом до громади звернулася Теофіпольський селищний голова Валентина Губіна. Вітаючи присутніх, виступаючі бажали ... Читати далі »

Переглядів: 697 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.12.2015

Президент Петро Порошенко чекає від Європейської Комісії завтра, 18 грудня, оголошення принципового рішення щодо питання запровадження безвізового режиму між Україною та країнами «Шенгенської зони».

«Я для цього приїхав у Брюссель. Для того, щоб у ході відвертого діалогу ми зняли всі перешкоди для того, щоб завтра було оголошення важливого рішення про те, що Україна виконала критерії Плану дій з лібералізації візового режиму», – сказав Глава держави під час спільної прес-конференції з Генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенб ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.12.2015

Програмна ініціатива «Демократична практика» Міжнародного фонду «Відродження» оголошує Конкурс «Стратегічні плани для об’єднаних територіальних громад».

Мета конкурсу – сприяння розробці, публічному обговоренню, лобіюванню ухвалення та впровадженню стратегічних документів новоутворених об'єднаних територіальних громад як важливих складових їх розвитку, задля надання практичної допомоги у впровадженні реформи місцевого самоврядування в Україні.

... Читати далі »
Переглядів: 492 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.12.2015

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників органів державної реєстрації актів цивільного стану.

Функції ДРАЦСів  гранично прості, проте знаходитися в гущі подій людських доль під час зовсім не просто. Працівники відділів державної реєстрації  актів цивільного стану з усіх сил намагаються залишатися максимально толерантними і спокійними у своїй роботі, не дивлячись на те, що це зовсім не просто, адже ситуації, які вимагають участі працівників ДРАЦСу в основному не можуть залишати людей байдужими.

До органу державної ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.12.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz