lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 18

Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо при поїздках на далекі відстані.

Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, подбайте про встановлення на своїх автомобілях шин з зимовим малюнком протектору та запас палива.

Окрім стандартних предметів, а саме: аптечки, вогнегасника, знака аварійної зупинки, балонного ключа, буксирувального тросу, запасного колеса та домкрата, вам стануть у нагоді додатковий комплект теплого одягу, гарячі напої в термосі, ліхтар на батарейках, зарядний пристрій для мобільних телефонів, дроти «прикурювання», скребок для очищення скла від льоду, щітка, свічки, с ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.01.2016

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, провів нараду з соціально-економічних питань району з керівниками структурних відділів райдержадміністрації, установ та організацій району, сільськими, селищними головами.

Питання порядку денного: про зміни до Податкового законодавства України; про зміни в законодавстві, що стосуються соціального захисту населення району; про резервування земельних ділянок для учасників АТО та розширення повноважень сільських, селищних рад в ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.01.2016

Сьогодні, 18 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, підприємств, організацій району. Участь у нараді взяла заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, представник ЗМІ.

Начальник Теофіпольського РС ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Сергій Притула повідомив, що відділ працює згідно плану, за минулий тиждень надзвичайних подій не трапилось. Головний лікар Теофіпольської ЦРЛ Сергій Шкраба проінформував про завершення ремонтних робіт на території закладу. Інші керівники структурних підрозділів райдержадмін ... Читати далі »

Переглядів: 507 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.01.2016

Ухвалення і реалізація змін до Конституції України в частині децентралізації забезпечить економічний розвиток країни та створення нових робочих місць. Про це заявив Голова Верховної Ради України Володимир Гройсман в інтерв'ю телеканалу Еспресо TV.

"Ці зміни до Конституції дозволять нам створювати нормальні, якісні робочі місця, вирішувати нагальні проблеми. Змінити ситуацію в охороні здоров’я, в освіті, в багатьох інших речах. От що хочуть сьогодні від нас отримати люди. І базова позиція – це зміни до Конституції", - заявив він.

... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.01.2016

«Переведення всіх державних закупівель в електронний формат дозолить збільшити економію в рази. Навіть за скромними прогнозами, цього року економія бюджетних коштів складе 5 млрд. гривень, а в наступному економічний ефект від повного переходу на електронну систему може бути в декілька разів більшим», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у «10 хвилинах» у неділю, 17 січня.

Глава Уряду зазначив, що сфера державних закупівель довгі роки була найбільшою “годувальницею” корупціонерів: «За нашими підрахунками, втрати від прямої корупції та н ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: Sapelkin | Дата: 18.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz