lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 27

Влітку люди переживали в очікуванні опалювального сезону - як будемо платити за тепло при таких цінах? Зараз вже понад 5 млн. сімей отримали субсидії. Держава забезпечила надійну та ефективну підтримку сім'ям, які не в змозі оплачувати високу вартість послуг. Але із впровадженням змін у програмі субсидій почали ширитись різноманітні чутки, однією з яких є наступна:

Якщо не використаєш весь обсяг газу (чи іншої послуги), доведеться повертати субсидію у кінці опалювального сезону

Розмір субсидії розраховується ... Читати далі »

Переглядів: 541 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

27 січня проведено семінар у Теофіпольському районному управлінні юстиції на теми: «Організаційно-правові аспекти роботи по створенню, оформленню та реєстрації наказів», «Вивчення Закону України «Про державну службу», у якому взяли активну участь начальник юридичного відділу апарату райдержадміністраці – Галина Андрощук, головний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністраці – Тетяна Чавелюк, начальник архівного відділу – Світлана Поліщук, головний спеціаліст архівного відділу – Наталя Качан, юрист служби фінансово – господарського обслуговування відділу освіти Теофіпольської РДА - Алла Казюк, головний спеціаліст з питань юридичного забезпечення Управління соціального зах ... Читати далі »

Переглядів: 474 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

У військовому комісаріаті Теофіпольського району триває приписна кампанія щодо взяття на військовий облік юнаків 1999 року народження.

Приписка проводиться районним військовим комісаріатом за місцем проживанням юнаків. Кожен 17-ти річний юнак, який мешкає на території Теофіпольського району, підлягає постановці на військовий облік для перевірки на  придатність до проходження військової служби.

З метою якісного проведення цьогорічної приписної кампанії у військовому комісаріаті району утворено комісію, до складу якої увійшли предст ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

27 січня відбулось засідання комісії з питань надання населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Фільчук. В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

Розглянуто питання порядку денного: щодо призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям (2 справи); щодо призначення житлової субсидії на підставі договору найму житла (2 звернення); щодо призначення житлової субсидії з урахуванням доходів осіб, які фактично проживають у домогосподарствах (22 з ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

Реформа адміністративних послуг впевнено набирає обертів. Попереду – скорочення кількості адмінпослуг, децентралізація, поліпшення якості надання послуг, а також створення близько 600 нових центрів надання адмінпослуг (ЦНАПів).

Вже у січні Мінекономрозвитку готується продемонструвати громадськості оновлений реєстр адмінпослуг зі значним скороченням їхньої кількості. Про це команда Мінекономіки розповіла ключовим гравцям у сфері надання адмінпослуг під час презентації державної стратегії розвитку адміністративних послуг, я ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

Сьогодні Верховною Радою прийнято законопроект "Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення соціального захисту дітей та підтримки сімей з дітьми". Законопроект було розроблено з метою удосконалення системи забезпечення прав дітей в Україні, шляхом удосконалення механізмів та процедур прийняття рішень щодо захисту дитини за місцем її фактичного перебування, розвитку соціальних послуг з підтримки сімей з дітьми, які потрапили в складні життєві обставини, постраждали внаслідок воєнний дій чи збройних конфліктів.

Законопроект передбачає внесе ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Дата: 27.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz