lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 29

З метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України 29 січня  у Теофіпольському районному центрі зайнятості проведено семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України для безробітних, які перебувають на обліку в центрі зайнятості.   Військовий комісар Теофіпольського районного військового комісаріату Василь Кубін ознайомив присутніх з умовами, порядком проходження військової служби, пільгами та соціальними гарантіями для військовослужбовців та членів їх сімей. У своєму виступі підполковник військової  служби зазначив, що на сьогоднішній день створена і постійно вдосконалюється гнучка система соціального захисту військовослужбовці ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: Ira | Дата: 29.01.2016

Президент Петро Порошенко відвідав Київський військовий ліцей імені Івана Богуна, де провів Урок Мужності для ліцеїстів та курсантів вищих військових навчальних закладів з нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут.

Президент зазначив, що майже 100 років минуло від легендарного бою під Крутами у війні за свободу України, яка вже тоді тривала, – «війні проти України, яку вела Росія і в червоній, і в білій своїх іпостасях».

Глава держави під ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

29 січня, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський взяв участь в обласній селекторній нараді з питань: внесення змін до податкового кодексу України в частині спец режимів оподаткування АПК, які почали діяти з 1 січня 2016 року та підготовки до проведення комплексу весняно - польових робіт.

У районній студії селекторного зв’язку також були присутні: начальник управління АПК; спеціалісти управління агропромислового розвитку райдержадміністрації; керівники, бухгалтери та агрономи сільськогосподарських підприємств району; керівники установ району; керівники фермерських господарств; представники фіскальної служби у ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

На сьогодні учасники антитерористичної операції, які мають ушкодження та травми, а також ветерани війни літнього віку потребують комплексного лікування 2-3 рази на рік. При цьому їм необхідно проходити медикаментозну терапію та дотримуватися дієтичного харчування. Грошових норм, які діяли раніше, на ці витрати було недостатньо. Тому Уряд прийняв рішення покращити якість медичного обслуговування для ветеранів війни.

І на засіданні Кабінету Міністрів прийнято постанова «Про збільшення норми грошових витрат на харчування та медикаменти в закладах охорони здоров’я для ветеранів війни».< ... Читати далі »

Переглядів: 504 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Внутрішні переміщення осіб

Згідно з оперативною інформацією з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції до інших регіонів переселено 1 млн. 19 тис. 457 осіб, у тому числі з Донецької і Луганської областей 997 тис. 701 особа, з Автономної Республіки Крим і міста Севастополь 21 тис. 756 осіб, з яких 166 тис. 834 дитини та 498 тис. 659 інвалідів і осіб похилого віку.

Найбільше внутрішньо переміщених осіб (далі – ВПО) розміщено у Луганській (249 тис. 510 осіб), Харківській (210 тис. 680 осі ... Читати далі »

Переглядів: 486 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Завданнями щодо розвитку сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що зазначені у соціальних ініціативах Президента України, керувалися члени районної комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

На порядок денний засідання було винесено питання: про доцільність зміни навчального закладу дитиною на період ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Дуже важливо, щоб Україна пам'ятала уроки, винесені з героїчного подвигу під Крутами: уроки національної єдності і створення сильної армії. Про це сказав Заступник Глави Адміністрації Президента України Ростислав Павленко на брифінгу, присвяченому відзначенню Дня пам'яті Героїв Крут.

Заступник Глави АПУ поінформував про заходи за участю Президента Петра Порошенка у п'ятницю, 29 січня. Так, планується традиційне покладання квітів на Аскольдовій могилі у Києві, де поховано Героїв Крут, розстріляних більшовиками взимку 1918-го. Окрім цього, Президент пров ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Сьогодні, 29 січня, під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Фільчук відбулось засідання комісії по розгляду питань включення до Реєстру інформації про пільговиків за місцем фактичного проживання.

Участь у комісії прийняли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району.

 Комісією прийнято рішення про надання пільг на житлово-комунальні послуги за місцем фактичного проживання двом сім’ям.

Переглядів: 528 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Мінрегіон звернувся до Національної поліції України з пропозицією розглянути під час формування своєї системи можливість утворення представництв дільничних поліцейських у об’єднаних територіальних громадах.

«У процесі становлення об’єднаних територіальних громад важливим є вирішення питання діяльності на їх території представництва дільничних поліцейських. Профілактика правопорушень і охорона правопорядку в новостворених громадах має забезпечуватися на якісному рівні, і в цьому нам необхідна допомога та пі ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz