lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 25

22 січня відбулась розширена селекторна нарада Міністерства охорони здоров’я України з регіонами області щодо підготовки до проведення третього раунду додаткової вакцинації проти поліомієліту та обговорення проблемних питань за результатами проведення двох попередніх раундів. Заступник Міністра охорони здоров`я Ігор Перегінець повідомив, що усі області країни вже отримали вакцину, яка є безкоштовною і безпечною, і готові розпочати третій раунд додаткової імунізації. Кожна дитина від 2 місяців до 10 років в Україні має бути вакцинована проти поліомієліту – це дві краплини заради життя, адже поліомієліт може призвести до паралічу, або ж і летальних випадків. В перших двох раундах додаткової імунізації проти поліомієліту ... Читати далі »

Переглядів: 455 | Додав: Ira | Дата: 25.01.2016

Сьогодні, 25 січня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського проведено щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району. Участь у нараді взяли: заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, заступник голови районної ради Роман Непотас, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Людмила Глов’юк, представник ЗМІ Галина Тебенько.

Представники правоохоронних органів повідомили про ДТП, яке мало місце в ніч на 24 січня, в результаті якої загинула людина. По даному факту ведеться слідство. Наголошено на обережному поводженн ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.01.2016

Президент Петро Порошенко в інтерв’ю українським телеканалам відзначив, що, незважаючи на зусилля Росії відволікти увагу від українського питання, минулий міжнародний тиждень внаслідок великої проведеної роботи пройшов під знаком України.

Глава держави підкреслив, що питання щодо України було винесено і блискуче проведено на сесії Європейського Парламенту, де було прийнято два надзвичайно важливі рішення - про підтримку прискорення надання Україні безвізового режиму та «про підтримку Європарламентом безпекового компоненту в присутності представник ... Читати далі »

Переглядів: 538 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.01.2016

Основні орієнтири політики Уряду на 2016 рік – нові робочі місця, нові ринки збуту, нова освіта і медицина, нова інфраструктура, чесна приватизація, подальше спрощення надання адмінпослуг. Про це заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у своєму зверненні в неділю, 24 січня.

Щодо роботи, спрямованої на створення нових робочих місць Глава Уряду підкреслив: «Ми продовжимо податкову реформу, політику дерегуляції економіки та її демонополізації. Останні податкові зміни були зроблені назустріч вимогам національного бізнесу. У відповідь очікуємо взаємної підтримки підприємців зад ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz