lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 20

В райдержадміністрації, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, відбулася нарада щодо ситуації з захворюваності на грипп та ГРВІ, надання медичної допомоги населенню, а також можливості тимчасового припинення навчального процесу у школах і садочках району.

За результатами моніторингу показників відділу освіти райдержадміністрації, на даний час, у зв’язку з підвищенням захворюваності на ГРВІ значно зріс відсоток дітей, що не відвідують навчальні заклади. (відсутні 430 учнів ЗОШ у тому числі 330 (ГРВІ) та 450 вихованців ДНЗ у ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

Президент Петро Порошенко разом із дружиною Мариною вшанували пам’ять перших загиблих учасників протестів на Майдані - Сергія Нігояна та Михайла Жизневського.

Глава держави з дружиною поклали квіти до пам’ятних знаків Сергію та Михайлу на вулиці Грушевського, які були першими загиблими учасниками Революції Гідності, які протистояли силовикам.

Подружжя Порошенків вшанували пам'ять хлопців хвилиною мовчання.

... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

Семінар-тренінг "Біоенергетичне селище – шлях до сталого і самодостатнього енергозабезпечення"

18 лютого 2016 року у м. Києві відбудеться семінар-тренінг на тему: "Біоенергетичне селище – шлях до сталого і самодостатнього енергозабезпечення".

Ключові питання:

презентація концепції біоенергетичних селищ Німеччини;

... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський взяв участь у нараді військового комісара Теофіпольського районного військового комісаріату Василя Кубіна з керівниками установ, організацій, підприємств району. З метою відновлення та забезпечення функціонування системи військового обліку для підготовки і проведення наступної черги часткової мобілізації  розглянуто питання проведення військового обліку на підприємствах, організаціях району. Обговорено питання: ведення військового обліку в сільськогосподарських підприємствах району; організаційні заходи щодо надання методичної та методологічної допомоги з оформлення військовозобов’язаних для проходження служби за контрактом; проведення приписки молоді у військовом ... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

19 січня під головуванням першого заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Ярослава Краснопольського відбулася селекторна нарада щодо внесених 24 грудня 2015 року змін до податкового кодексу України в частині спецрежимів АПК , які почали діяти з 1 січня 2016 року.
Від області участь у нараді взяли заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко, керівник фінансової служби Департаменту АПК, керівник територіального органу союзу сільгосппідприємців.
Під час наради обговорено зміни до Податкового Кодексу України, які були внесенні 24 грудня 2015 року, зокрема спецрежимів в оподаткуванні ПДВ в сфері сільського та лісового господарства, а також рибальства, а саме: запроваджено р ... Читати далі »

Переглядів: 613 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

У Нацдержслужбі відбулася нарада за участю представників Асоціації міст України, Української асоціації районних та обласних рад, а також Всеукраїнської асоціації сільських та селищних рад щодо обговорення шляхів доопрацювання нової редакції Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» (реєстр. №2489), а також розробки відповідних підзаконних актів з урахуванням прийняття Закону України від 10 грудня 2015 року № 889-VIII «Про державну службу».

Голова Нацдержслужби Костянтин Ващенко акцентував на необхідності консолідації зусиль зацікавлених сторін для досягнення результату з урахуванням особливостей місцев ... Читати далі »

Переглядів: 1107 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

Міністерством освіти і науки надано рекомендації з розроблення положення про структурний підрозділ освіти виконавчого органу об’єднаної територіальної громади, що мають на меті забезпечити єдиний підхід до формування структурних підрозділів освіти місцевих виконавчих органів об’єднаних територіальних громад.

Зокрема, у Міносвіти зазначають, що відповідно до концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: Sapelkin | Дата: 20.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz