lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 11

1. У зимовий період місцеві засоби масової інформації повинні надавати інформацію про товщину та міцність льоду на місцевих водоймах і попереджувати про його ослаблення під час відлиг чи танення льоду (особливо в районах промислової та аматорської підлідної рибалки та льодових переправ).

2. Під час руху по льоду варто звертати увагу на його поверхню, обходити небезпечні місця та ділянки, покриті товстим шаром снігу. Особливу обережність необхідно проявляти в місцях зі швидкою течією, джерелами, струмками та теплими стічними водами промислових підприємств, що впадають у водний об’єкт, кущами і травою, що виступають на поверхню.

... Читати далі »
Переглядів: 675 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.01.2016

Зима — особливо небезпечний сезон, бо в цей період люди використовують печі й калорифери, а правил користування ними дотримуються рідко. Для освітлення часто використовуються свічки і керосинові лампи. Зрозуміло, вони є небезпечними, особливо при невмілому користуванні, однак несправні електроосвітлювальні прилади небезпечні не менше.

Будь-яка пожежа починається із займання, яке нерідко може ліквідувати одна людина. Але ліквідувати пожежу одній людині, тим більш без відповідних засобів, самовладання, мужності не так просто. Розбурхана стихія потребує колосальних зусиль великої кількості людей, значної кількості спеціальної і іншої ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.01.2016

Перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, голови районної ради Андрія Петринюка, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, 11 січня провів щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, управлінь, установ району.

Детально проаналізувано проблему виникнення пожеж у житловому секторі району, стан об'єктів соціально-культурної сфери, житлово-комунального та дорожнього господарства за минулий тиждень.

... Читати далі »

Переглядів: 551 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.01.2016

Арсеній Яценюк: Якщо температура в оселі нижча 18 градусів, громадяни мають право на перерахунок тарифу за тепло. Якщо 12 градусів - узагалі не мають сплачувати за рахунком

У неділю, 10 січня, Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розповів про механізм перерахунку тарифу за теплопостачання у випадку, якщо «Теплокомуненерго» неякісно надали цю послугу.

Арсеній Яценюк зазначив, що велика кількість громадян звертаються із тим, що « в квартирі холодно, ... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz