lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 28

Відбулось засідання робочої групи, під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, по взаємодії з місцевими представництвами Головного територіального управління юстиції в області щодо передачі функцій з державної реєстрації, яка була утворена розпорядженням голови райдержадміністрації від 12 січня 2016 року №3/2016-р.

Розглянуто питання: про переведення працівників у новостворений відділ з питань державної реєстрації Теофіпольської райдержадміністрації; про передачу офісної техніки та меблів з підрозділів державної реєстрації територіальних управлінь юстиції в користування місцевим органам державної влади та ... Читати далі »

Переглядів: 523 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Експерти Реанімаційного пакету реформ представили брошуру “Реформи під мікроскопом – 2015”. Ця брошура в тому числі описує досягнення та проблеми децентралізації у 2015 році. 

Реформа місцевого самоврядування та децентралізації влади передбачає подолання багатьох викликів, а саме:

залежність територій від центру;

... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

28 січня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, за участі заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району, відбулася нарада з питань подолання епідемії грипу та гострих респіраторних вірусних інфекцій (ГРВІ) в  районі.

В зв’язку з підвищенням рівня захворюваності на гострі респіраторні вірусні інфекції, прийнято рішення продовжити карантинні заходи в дошкільних, шкільних та позашкільних закладах освіти та культури в районі.

... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Відповідно до Закону України від 28.12.2014 № 76-VІІІ «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України» статтю 13 Закону України «Про охорону дитинства» доповнено частиною восьмою, якою встановлено, що пільги передбачені для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, а також сімей, в яких не менше року проживають троє і більше дітей, враховуючи тих, над якими встановлено опіку чи піклування, надаються за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім'ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величину доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу (1710 гривень у 2015 році).

... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Сьогодні, 28 січня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації. В засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Людмила Глов’юк, члени колегії районної державної адміністрації, голови сільських (селищних) рад, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб, територіальних органів міністерств і відомств України в районі, установ, організацій, представники ЗМІ, громадськість.

На порядку денному розглянуто три питання: звіт ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Кабінет Міністрів ухвалив постанову, розроблену Мінрегіоном, яка впорядковує структуру МДА (місцевих державних адміністрацій), зокрема ОДА (обласних державних адміністрацій), відповідно до чинної системи центральних органів виконавчої влади. Це важливий крок на шляху впровадження реформи децентралізації, заявив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко.

«Своїм рішенням Кабінет Міністрів регламентував структуру місцевих державних адміністрацій і привів її до спільного знаменника. Тепер вона чітко ... Читати далі »

Переглядів: 488 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Під час зустрічі з керівниками парламентських фракцій та депутатських груп у Верховній Раді Президент України повідомив, що вчора до Парламенту надійшов новий проект конституційних змін, який відновлює депутатський контроль над Генеральною прокуратурою: «Мною було прийнято рішення відновити парламентський контроль над Генеральною прокуратурою, в проекті повернути право Верховній Раді висловлювати недовіру, яка тягне за собою відставку Генерального прокурора», - сказав Президент.

Глава держави також додав, що «цей законопроект містить норми п ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.01.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz