lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 13 » Майже 90 відсотків завдань Програми діяльності Кабінету Міністрів уже виконано або знаходиться на стадії виконання
10:42
Майже 90 відсотків завдань Програми діяльності Кабінету Міністрів уже виконано або знаходиться на стадії виконання

Уряд у щоденній своїй діяльності продовжує виконувати Програму діяльності Кабінету Міністрів і інформувати громадян про стан її виконання. Електронний звіт Програми та останні зміни в он-лайн режимі відображені на сайті program.kmu.gov.ua. Зазначимо, що лідерами з виконання Програми діяльності Уряду є Міністерство молоді та спорту (93,9%), Міністерство оборони (88,9%) та Міністерство аграрної політики та продовольства (87,8%). Загалом у середньому 89,3% завдань уже виконано або знаходиться на стадії виконання.

Так, зокрема, за останній період Кабінет Міністрів України підтримав доопрацьовану редакцію проекту Закону України «Про освіту» за № 3491 та подав її на розгляд до Верховної Ради. Затверджено також перелік кваліфікаційних категорій і педагогічних звань педагогічних працівників та порядок їх присвоєння.

Крім того, на завершальному етапі знаходиться Положення про індивідуальне навчання в загальноосвітніх навчальних закладах.

У рамках підтримки обдарованої молоді врегульовані питання щодо призначення іменних стипендій для переможців конкурсів на здобуття щорічних премій Верховної Ради та Президента.

Дбаючи про здоров’я українських громадян, про їх здатність до захисту суверенітету і територіальної цілісності, високопродуктивної праці, а також сприяючи вихованню патріотизму, Уряд України своєю постановою затвердив порядок проведення щорічного оцінювання фізичної підготовленості населення України. Також Урядом схвалено проект Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».

У 2015 році 80 міжнародних та європейських стандартів, інших актів технічного регулювання були включені до Програми робіт з національної стандартизації. Щодо 2016 року, то наразі розглядається орієнтовний перелік європейських та міжнародних стандартів у сфері електронного цифрового підпису для включення його до проекту Програми робіт з національної стандартизації на поточний рік.

Запроваджено електронний сервіс з надання фізичним та юридичним особам інформації з Єдиного реєстру підприємств, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, в електронній формі в режимі реального часу.

Триває реформа органів внутрішніх справ. Станом на 29 грудня 2015 року в підрозділах патрульної служби працює більше 5,2 тис. патрульних поліцейських.

Уряд постійно проводить кропітку та наполегливу роботу і щодо забезпечення представництва інтересів держави в Європейському суді з прав людини. Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України подав скарги до цієї інстанції у зв’язку з порушенням прав, гарантованих Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, у Криму та на Сході України. На сьогодні у провадженні ЄСПЛ перебувають три міждержавні справи «Україна проти Росії».

Джерело: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=248757030&cat_id=244276429

 

Переглядів: 469 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz