lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Ми українці - козацького роду нащадки
18:22
Ми українці - козацького роду нащадки

Під такою назвою проведено конкурсно- розважальне шоу  працівниками центральної районної бібліотеки на передодні святкування Дня Збройних Сил України за сприянням заступника голови районної державної адміністрації Тетяни Фільчук,  відділу культури, відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, спортивно-технічного клубу.

   З історії нам відомо, що наші предки-козаки вміли не тільки мужньо захищати свою землю, але й  повеселитися. Тож, в знак підтримки колишніх традицій, відбулися спортивні заходи під назвою «Козацькі забави». Учасники шоу, юнаки та дівчата з Теофіпольської ЗОШ I-IIІ ступенів №1 та Теофіпольської НВК «ЗОШ I –го ступеня гімназія» об`єдналися в команди «Файна молодь»  та «Воїни світла». Обидві команди були налаштовані лише на перемогу, отож з захопленням приймали активну участь у конкурсах: «Смуга з перепонами»  «Черговий кошовар», «Стрибки через скакалку», «Паперові авіа - шоу», «Рятівне коло», «Перетягування канату», «Віджимання від підлоги», «Історична вікторина». Ще з натхненням виконували гопак - український національний танець.

Даний захід оцінювало журі  у складі: Лідії Іванівни Філик - начальника  відділу культури Теофіпольської РДА, Олега Володимировича  Сікорського -директора спортивно-технічного клубу, Стучинського Анатолія Сергійовича - голови ради ветеранів міліції, Варнацького Анатолія Анатолійовича- заступника голови ветеранської організації працівників міліції, Ништа Вадима Дмитровича - вчителя фізичного виховання. Боротьба була нелегкою: кожен з учасників продемонстрував свої знання і вміння допризивної підготовки, свої силові якості, кмітливість, спортивність та знання з історії українського козацтва. Обидві команди виявилися сильними, але перше місце виборола команда Теофіпольської ЗОШ I-IIІ ст. №1 « Воїни світла».

Учасникам вручено грамоти, нагороди та подарунки за перше та друге місце від районної державної адміністрації, районного спортивно-технічного клубу , ДЮСШ відділу освіти, молоді та спорту.

Музичні вітання під час проведення заходу усім присутнім дарували учні дитячої музичної школи – Віта Камінська, Іванна Даниленко, Віта Паранюк.

Саме шоу майстерно провели ведучі, працівники бібліотеки Оксана Сокоть та Тетяна Маринюк.

Відділ культури райдержадміністрації

Переглядів: 600 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz