lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Підвели підсумки діяльності АПК України в 2015 році
15:44
Підвели підсумки діяльності АПК України в 2015 році

22 грудня 2015 року під головуванням заступника Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислави Рутицької відбулася селекторна нарада з питань підведення підсумків діяльності АПК України в 2015 році та основних завдань розвитку галузі на 2016 рік.
У селекторній нараді взяли участь директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Валерій Будзінський, заступники директора Департаменту Лариса Молчан та Вадим Конончук, начальник відділу організації виробництва продукції рослинництва, механізації та земельних відносин Ванда Сердюк, начальник відділу організації виробництва продукції тваринництва, переробної та харчової промисловості Василь Борилюк, начальник відділу економічного аналізу, прогнозування, розвитку агропромислового комплексу Галина Стаднійчук, заступник начальника обласної сільськогосподарської інспекції Андрій Ківелюк, заступник начальника Держфітосаніторної інспекції Валентина Савицька, представник сільськогосподарської інспекції Олександр Васьков та усі запрошені згідно телеграми.
«Завдяки зусиллям вітчизняного АПК вдалося повністю не тільки забезпечити продовольчу безпеку населення України на 2015 рік, а й закласти базу її забезпечення у 2016 році. Не дивлячись на складні умови було успішно проведено посівну, забезпечено належний догляд за посівами. Станом на 18 грудня зібрано 61 млн. тонн зернових культур. Це дозволить не тільки наповнити на достатньому рівні внутрішній ринок, а й покращити минулорічний показник і відвантажити на експорт понад 36 млн. тонн. На сьогодні вже експортовано 20 млн. тонн, що на 18% перевищує аналогічний показник минулого сезону. Це означає додаткові валютні надходження у країну.
За 9 місяців 2015 року обсяги капітальних інвестицій у сільське, лісове та рибне господарство зросли на 18,1% порівняно з відповідним періодом минулого року і склали майже 17,2 млрд. грн..», - зазначила Владислава Рутицька.
З підсумками діяльності окремих галузей виступили директор Департаменту стратегії та економічного розвитку МінАПК Олена Ковальова, директор Департаменту землеробства та технічної політики в АПК МінАПК Володимир Топчій, директор Департаменту тваринництва МінАПК Микола Кваша, директор Департаменту фінансово-кредитної політики МінАПК Баграт Ахіджанов. На завершення була заслухана інформація із окремих областей.
Крім того, по закінченню державної селекторної наради була проведена обласна нарада з начальниками та спеціалістами управління агропромислового розвитку райдержадміністрацій, представниками районного органу держсільгоспінспекції, начальниками районних управління фітосанітарної служби, представниками районних управлінь лісового та мисливського господарства, головами районних Асоціацій сільськогосподарських підприємств, представниками Асоціації фермерів та приватних землевласників і представники інших служб АПК району із зазначеного вище питання.

Джерело: http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1450870418&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 521 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz