lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 23 » Відбулося засідання ІІ позачергової сесії обласної ради
09:26
Відбулося засідання ІІ позачергової сесії обласної ради

22 грудня за участі першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка, голови обласної ради Михайла Загородного відбулося засідання ІІ позачергової сесії обласної ради.
Відразу чотири різних звернення сьогодні було прийнято на другій позачерговій сесії обласної ради сьомого скликання. Так, більшість депутатів проголосувала за Звернення до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо системи оподаткування підприємств агропромислового комплексу.
На прийняття даного звернення покладали надії і члени Аграрного форуму Хмельниччини, які на попередніх пленарних засіданнях першої сесії облради нового скликання неодноразово звертались до депутатів. Аграрії вважають, що скасування діючої спрощеної системи оподаткування призведе до зростання собівартості сільськогосподарської продукції та зменшення її конкурентоспроможності.
Розгляду та внесення змін до Податкового та Бюджетного кодексів України стосувалося і ще одне звернення до Президента України, Прем’єр-міністра України, Голови Верховної Ради України. Його проект на розгляд сесії внесли представники фракції політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», а більшість депутатського корпусу підтримали та проголосували за це звернення.
Також обранці прийняли Звернення до Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області щодо дотримання законності при наданні земельних ділянок учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей. «Обласна рада не може стояти осторонь питання захисту законних прав та інтересів людей, які захищають нашу державу, і закликає усіх посадовців, причетних до вирішення таких питань, бути особливо відповідальними, не допускати порушень законодавства і шукати ефективні шляхи розв’язання існуючих проблем», - йдеться у тексті Звернення.
Депутати Хмельницької обласної ради також вимагають від Президента України та Верховної ради України призначити повторні вибори Криворізького міського голови і тим самим «забезпечити реалізацію гарантованого Конституцією України виборчого права».

Джерело: http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1450806066&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 525 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz