lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Відвідали центр реабілітації дітей-інвалідів
15:27
Відвідали центр реабілітації дітей-інвалідів

Люди з обмеженими фізичними можливостями потребують особливої уваги, а особливо – діти. Для них мають бути створені такі умови, які дадуть змогу відчувати себе рівними серед рівних. Адже саме ставлення до інвалідів визначає ступінь цивілізованості суспільства.

3 грудня, з нагоди Міжнародного дня інвалідів, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський разом із головою районної ради Андрієм Петринюком відвідали Теофіпольський центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

На сьогодні у центрі проходить реабілітацію 11 дітей. Вихованці центру реабілітації приготували для гостей виставу-казку «Ріпка».

На захід також завітали начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Лебідь, голова фермерського господарства «Кунчанський» с.Кунча Володимир Пицюк, Кунчанський сільський голова Олексій Козачук, радник голови правління «Миронівський хлібопродукт» Василь Петринюк, отець Олександр, батьки дітей, вихованці Кунчанського ДНЗ «Джерельце». Гості прийшли не з порожніми руками. Подарували дітям іграшки, канцтовари. Василь Андрійович зробив ще й грошовий внесок.

Колектив закладу щиро вдячний районній владі за всебічну підтримку закладу та всім небайдужим людям. Головне те, що ці дітки щоденно оточені щирою турботою та любов’ю обслуговуючого персоналу. Посадовці, в свою чергу подякували всім, хто опікується дітьми-інвалідами та надання їм щоденної підтримки й допомоги. Незважаючи на такий недовгий термін існування Центр вже має свої здобутки. Діти з надзвичайно складними діагнозами починають ходити, спостерігається позитивна динаміка після занять дітей з психологом. Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислитися над непростою долею дітей з вадами здоров’я. І не тільки цього дня, а й протягом всього року, не забувати про те, що поруч з нами живуть інваліди, і вони потребують допомоги та уваги.

Переглядів: 677 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz