lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Грудень » 9 » ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА
16:52
ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА

В грудні цього року в Теофіпольському районі традиційно проводиться Всеукраїнський тиждень права, присвячений проголошенню  Загальної Декларації прав людини та Дня прав людини. Даний захід спрямований на підняття рівня правової культури, поваги до найвищих людських цінностей, які охороняються правом, на досягнення добробуту.

9 грудня 2015 року в Теофіпольському професійному аграрно-промисловому ліцеї для учнівської молоді спеціалістами Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Наталією Скрильніковою та Ольгою Трайчун, а також головним спеціалістом служби у справах дітей Андрієм Мельником  було проведено правовий  захід на тему: «Правила та закони у твоєму житті».

Спеціалісти Центру повідомили про права та обов'язки, які повинні знати підлітки, з якого віку наступає юридична відповідальність. З учнівською молоддю обговорювалися причини, які  змушують їх скоювати протиправні дії та аморальні вчинки. Більшість дітей висловили думку, що злочини скоюються  неповнолітніми у стані алкогольного сп’яніння, що цьому наглядно показувала  вправа «Кероване читання»,  також справляє згубний вплив  телебачення, комп'ютерні ігри,  що пропагують насильство і життя заради власного задоволення.

Спеціалістами РЦСССДМ проведено профілактичні вправи «Юридичний марафон», «Марафон  здорового способу життя», де підлітки мали змогу, спілкуючись одне з одним, висловлювати свої думки щодо профілактики правопорушень та шкідливих звичок. Діти були активними і відчували значущість даної проблеми.

По закінченню заходу учням  прочитано притчу «Все в твоїх руках» для розуміння підлітками особистої відповідальності, розрізняти добро від зла.

 

Теофіпольський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 

Переглядів: 620 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz