lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Січень » 29 » Засідання комісії з питань захисту прав дитини
11:02
Засідання комісії з питань захисту прав дитини

Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Ці чинники впливають на здоровий розвиток дитини, формування її особистості, моральних та етичних норм. Завданнями щодо розвитку сімейних форм виховання для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що зазначені у соціальних ініціативах Президента України, керувалися члени районної комісії з питань захисту прав дитини на черговому засіданні під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

На порядок денний засідання було винесено питання: про доцільність зміни навчального закладу дитиною на період проживання її у сім’ї батька; про зняття з обліку дітей, які перебували в складних життєвих обставинах; про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають на обліку. Всі питання були ретельно досліджені працівниками служби у справах дітей, обговорені присутніми членами комісії та запрошеними. Відповідно до них прийнято рішення, що спрямовані на недопущення порушень у сфері захисту прав та законних інтересів дітей. Підводячи підсумки засідання заступник голови райдержадміністрації Тетяна Василівна наголосила, що кожна дитина має право на соціальну підтримку та захист з боку держави.

Діяльність комісії з питань захисту прав дитини спрямована на координацію зусиль установ та організацій району у сфері реалізації державної політики щодо соціально-правового захисту дітей, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності, раннього соціального сирітства.

Переглядів: 492 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz