lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 05

В рамках робочої поїздки голова райдержадміністрації Юрій Маєвський разом із керівником апарату райдержадміністрації Оленою Ковцун, директором благодійного фонду «На благо України» Наталією Томчук відвідали Коров’єнську ЗОШ І-ІІ ступенів і ДНЗ.

Метою зустрічі було вивчення проблемних питань діяльності навчальних закладів, організації навчально-виховного процесу та мікроклімату в педагогічному колективі. Зустріч пройшла у формі діалогу, педагоги ділились своїми думками щодо організації навчально-виховного процесу в школі, тісної співпраці з батьками.

... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.10.2015

Президент України підписав закони «Про припинення дії Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про співробітництво в будівництві енергоблоків № 3 та № 4 Хмельницької АЕС» та «Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України «Про розміщення, проектування та будівництво енергоблоків № 3 і № 4 Хмельницької атомної електричної станції» від 16 вересня 2015 року.

Відповідна Угода мі ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.10.2015

Сьогодні, під керівництвом голови районної державної адміністрації Юрія Маєвського відбулася щотижнева робоча нарада з працівниками управлінь, відділів адміністрації за участю заступників голови районної державної адміністрації Петра Вільшинського, Тетяни Фільчук, Олени Ковцун.

В ході засідання кожен керівник відділу інформував очільника району про стан справ у галузі, про завдання та плани роботи на поточний тиждень. Інформацію кожного з доповідачів взято до уваги. Проаналізувавши роботу та визначивши основні пріоритетні питання, Юрій Францович дав відповідні доручення.

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.10.2015

2 жовтня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка проведено селекторну нараду з головами райдержадміністрацій, міськими (міст обласного значення) головами щодо стану підключення відповідальних осіб місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, адміністраторів центрів надання адміністративних послуг до Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців та Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Від Теофіпольського району в селекторному засіданні взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Маєвський, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун, завідувач сектору надання адміністративних послуг Галина Сторожук, начальник відділу житлово- ... Читати далі »

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Дата: 05.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz