lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 23

Відповідно до Указу Президента України «Про відзначення 25-ї річниці Студентської революції на граніті» та з нагоди відзначення у жовтні цього року 25-річниці Студентської революції на граніті, Теофіпольською центральною  районною бібліотекою для дорослих спільно з Теофіпольською ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 проведено урок мужності «Майдан від незалежності до свободи» для учнів старших класів. Розпочавши захід бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Маринюк зазначила, що урок мужності проводиться з метою вшанування патріотизму і мужності молоді у відстоюванні своєї громадянської позиції  адже  ці події мають велике значення для здобуття Української Незалежності.

... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Sapelkin | Дата: 23.10.2015

Покращення медичного обслуговування населення – це те, на що має опиратися реформа системи охорони здоров’я в контексті децентралізації владних повноважень, яка зараз впроваджується в Україні і яка зачіпає більшість сфер життя. Для цього необхідно чітко між рівнями адміністративно-територіального устрою розмежувати рівні медичного обслуговування – первинний, вторинний і третинний. Про це йшла мова в програмі «Тема: Країна» Українського радіо за участі Юрія Ганущака, директора ГО «Інститут розвитку територій» та експертів з регіонів - Віктора Лисака, директора департаменту охорони здоров’я Полтавської обласної державної адміністрації і Валерії Лехан, доктора медичних наук, ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: Sapelkin | Дата: 23.10.2015

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 683-VIII "Про внесення змін до Закону України "Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей".

Документом, який був прийнятий Верховною Радою 15 вересня, встановлюються гарантії соціального захисту військовослужбовців військової служби за призовом осіб офіцерського складу.
На зазначених осіб поширюються такі ж гарантії соціального захисту, які передбачені для військовослужбовців інших видів військової служби. Т ... Читати далі »

Переглядів: 537 | Додав: Sapelkin | Дата: 23.10.2015

Для проведення чергових місцевих виборів в області всього утворено 413 територіальних виборчих комісій: 1 обласну, 20 районних, 6 міських (міст обласного значення), 4 міських (міст районного значення - Городок, Ізяслав, Деражня, Красилів), 14 селищних і 368 сільських. Про це йшла мова на селекторній нараді під керівництвом голови облдержадміністрації Михайла Загородного з представниками райдержадміністрацій, міст (обласного значення) та за участю керівників силових відомств.
Поінформовано, що для проведення перших виборів всього утворено 22 територіальних виборчих комісії: 3 – у містах районного значення (Волочиськ, Дунаївці, Полонне), 10 селищних та 9 сільських. У визначені терміни у всіх виборчих комісіях проведено п ... Читати далі »

Переглядів: 533 | Додав: Ira | Дата: 23.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz