lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 28

     З 1 липня 2015 року розпочав свою роботу Старокостянтинівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної допомоги, який забезпечує доступ до безоплатної правової допомоги жителям Красилівського, Старокостянтинівського, Теофіпольського районів, яка включає такі види правових послуг:

-  захист;

- здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу в судах, інших державних органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Сьогодні Україна, 28 жовтня 2015 р., відзначає День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. Протягом шести довгих років - з 1939 по 1945 рік - Україна була ареною особливо запеклих та масштабних бойових дій. Саме тут, на нашій землі, значною мірою визначалася подальша доля світу. У розпал глобального протистояння на території України воюючі сторони провели майже половину всіх стратегічних оборонних і наступальних операцій. Тут було розгромлено більше 60 відсотків сухопутних сил агресора. Понад 9 мільйонів вихідців з України стали на бій з ворогом у& ... Читати далі »

Переглядів: 635 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Сьогодні під керівництвом заступника голови Теофіпольської райдержадміністрації Тетяни Фільчук, за участю членів комісії, інспектора Теофіпольського РП Ізяславського міжрайонного відділу кримінально – виконавчої інспекції Управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області Дмитра Бачинського, а також голів сільської та селищної рад, відбулось засідання спостережної комісії при райдержадміністрації.

Членам комісії були представлені наступні питання порядку денного: про роботу з особами, які засуджені до покарання не пов’язаних з позбавленням волі, та здійснення контролю щодо осіб, засуджених до та ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Сердечно вітаю Вас з 71-ю річницею визволення України від фашистських загарбників.  Це свято, коли всі ми, від малого до великого, віддаємо шану нашим ветеранам – тим, хто своєю мужністю, своїм життям став на шляху смертельного ворога. 

Для всіх нас цей день став символом всеперемагаючої сили добра і справедливості. І скільки б не минуло часу, ніколи не померкне подвиг учасників війни та воїнів-визволителів, що віддали життя за ради свободи.

Безмірною є наша вдячність Вам, героям Великої Вітчизняної, самовідданим працівника ... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Місцеві вибори, що пройшли в Україні в неділю стали відправною точкою децентралізації. Про це повідомила керівник місії спостерігачів Конгресу місцевої та регіональної влади ради Європи Гудрун Мослер-Торнстром, повідомила прес-служба ОБСЄ.

"Місцеві вибори в Україні стали відправною точкою децентралізації та територіальних реформ в державі. Незважаючи на складні обставини, ці вибори були організовані, за великим рахунком, у задовільному порядку", — сказала вона.

... Читати далі »

Переглядів: 599 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

За результатами зустрічі президентів України та Латвії, українсько-латвійських переговорів у розширеному складі у присутності Петра Порошенка та Раймондса Вейоніса підписано Меморандум про взаєморозуміння та співробітництво.

Документом, який підписали Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко та Міністр землеробства Латвійської Республіки Яніс Дуклавс, визначаються напрями співробітництва між двома державами в аграрній сфері, зокрема щодо торгівлі сільськогосподарськими та продовол ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Відбулося засідання комісії по розгляду питання надання населенню житлових субсидій, державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям в окремих випадках під керівництвом заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук.

В засіданні взяли участь спеціалісти структурних підрозділів райдержадміністрації, Теофіпольського районного центру зайнятості та центру первинної медико-санітарної допомоги району.

Розглянуто 102 справи. Питання стосувались надання громадянам житлової субсидії та державної соціальної допомоги. ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Sapelkin | Дата: 28.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz