lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 16

Сьогодні багато патріотів нашої держави воюють в зоні АТО, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України. З метою виховання в учнів патріотизму, шанобливого ставлення до Батьківщини, гордості за наших захисників Вітчизни нещодавно у Теофіпольському НВК «ЗОШ І ступеня-гімназії» відбулася зустріч «Наші герої» з учасниками бойових дій в зоні АТО Яцухом В.Л. та Комісарчуком А.В.  І педагоги, і учні зі сльозами на очах зустріли свого колишнього випускника і вчителя як справжніх героїв. Сучасна молодь не лише знає свою історію, а сьогодні вона творить її. Запрошені гості це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі патріоти України. Зі вступним словом до присутніх звернулася директор школ ... Читати далі »

Переглядів: 634 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.10.2015

Друзі!

Нарешті це відбулося! Сьогодні Україну обрали непостійним членом Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй на 2016-2017 роки.

Це результат нашої спільної роботи: моєї як Президента та українських дипломатів. Це є безумовним визнанням непересічного внеску України, як засновниці Організації, в забезпечення базових принципів Статуту ООН, захисту прав і свобо ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: Sapelkin | Дата: 16.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz