lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 01

Сьогодні в дитячій музичній школі відбувся святковий концерт з нагоди 20-річчя створення народного аматорського хорового колективу ветеранів війни і праці Теофіпольського районного будинку культури. Вже 15 років як колектив заслужено носить своє звання народний.

Про те, що означає хор для кожного його учасника, всі присутні в концертному залі, де відбувався захід, бачили з розміщеного екрана, на якому демонструвався фільм про цей чудовий колектив: фотографії та відео з минулих виступів різних років. В цей день згадали усіх учасників, які вже не співають у колективі: тих, хто вже по стану здоров’я не може виступати і тих, кого вже немає. ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.10.2015

Традиційно в першу неділю жовтня ми відзначаємо свято тих, кому особливо вдячні за мудрість і доброту, душевну теплоту і щедрість. День працівників освіти – свято, яке об’єднує усіх: дітей, батьків, вихователів, вчителів. 

Так, напередодні професійного свята (цього року воно припадає на 4 жовтня) біля Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 відбулось урочисте відкриття Дошки Пошани кращих педагогів нашого району. Цьогоріч на неї занесені 20 педагогічних працівників та колектив Човгузівської ЗОШ І-ІІ ступенів.

На їхню а ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.10.2015

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив Віце-прем'єр-міністру - Міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадію Зубку до наступного засідання Уряду підготувати нормативну базу, що «дає можливість вчасно і в повному обсязі не просто бути готовими, а запустити опалювальний сезон в Україні». Про це він сказав на засіданні Уряду в середу, 30 вересня.

«У зв’язку як зі зміною платіжок, так і ціни на енергетичні ресурси, ми повинні змінити і якість постачання послуг по енергозабезпеченню для громадян. Люди будуть платит ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.10.2015

Вже стало доброю традицією щороку в цей день вшановувати людей старшого покоління - тих, хто своєю багаторічною наполегливою працею закладав фундамент сучасної України. Людей, яким випала доля боронити рідну землю від фашистських загарбників, відбудовувати зруйновані війною міста і села, самовідданою працею писати історію нашої країни. Важкі випробування випали на вашу долю. Але ви вистояли і далі продовжуєте активно діяти у всіх сферах суспільного життя, демонструючи приклад небайдужого ставлення до майбутнього своєї країни. Тому прямий обов'язок нашого покоління - створювати для вас гідні умови життя, забезпечувати вам належний захист та підтримку. Бажаю добра і затишку вам та вашим родинам, міцного здоров'я, довгих і щасливи ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: Sapelkin | Дата: 01.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz