lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 13

Для України 14 жовтня став не просто святковим, а особливим і знаковим. По-перше, тому що християни відзначають Покрову Пресвятої Богородиці. По-друге, тому що цього дня українці відзначають й День захисника України (відповідно до указу Президента Петра Порошенка святкування 23 лютого скасовується, натомість 14 жовтня стає днем вшанування мужності та героїзму захисників української незалежності, територіальної цілісності, військових традицій та звитяг).

На передодні свята, 12 жовтня, в приміщенні дитячої музичної школи селища відбулася зустріч на тему: «В своїй душі вітчизну я несу...» за участю центральної районної бібліотеки для ... Читати далі »

Переглядів: 622 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.10.2015

14 жовтня 2014 р. Президент України заснував нове для нашої держави свято. В указі глави держави № 806/2014 йдеться: "З метою вшанування мужності і героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і перемог українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві і на підтримку ініціативи громадськості постановляю: установити в Україні свято - День захисника України, яке відзначати щорічно 14 жовтня".

В переддень Дня захисника України в Теофіполі відбувся урочистий мітинг за участю першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, заступник ... Читати далі »

Переглядів: 930 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.10.2015

На передодні Дня захисника України на Теофіпольщині вшанували родини військовослужбовців, учасників АТО.

Голова райдержадміністрації Юрій Маєвський разом з керівником апарату райдержадміністрації Оленою Ковцун відвідали матір загиблого учасника АТО Андрія Тимощука - Тимощук Лідію Василівну. На даний час вона перебуває на лікуванні в Червонохресній лікарні. Очільник району поцікавився станом здоров'я Лідії Василівни та надав їй фінансов ... Читати далі »

Переглядів: 597 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.10.2015

З метою більш детального знайомства з органами місцевого самоврядування на території Теофіпольського району та налагодження ефективної співпраці, голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський відвідав Турівську та Бережинецьку сільські ради. Участь у робочому візиті взяли: керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун, генеральний директор ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Вадим Лейві, директор благодійного фонду «На благо України» Наталія Томчук, провідний спеціаліст ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Роман Непотас.

В Турівській сільській раді голова райдержадміністрації був присутній під час з ... Читати далі »

Переглядів: 808 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz