lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 09

Захід проводиться в рамках проекту ОБСЄ «Вдосконалення Національної стратегії громадянського суспільства в Україні». Проект має допомогти Україні на основі міжнародних стандартів та найкращих національних практик переглянути існуючу Стратегію державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні щодо її законодавчого та інституційного вдосконалення. Нова Стратегія визначатиме основні напрямки та тенденції розвитку громадянського суспільства на період 2015-2020 рр.
Під час заходу присутнім представлено пропозиції експертів робочої групи проекту, створеної за підтримки Координатора проектів ОБСЄ в Україні та обговорено презентацію щодо інституалізації нових тенденцій концентруватися навколо наст ... Читати далі »

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

7 жовтня голова райдержадміністрації Юрій Маєвський в рамках робочого візиту відвідав Кунчанську ЗОШ І-ІІ ступенів, Кунчанський ДНЗ "Джерельце" та Теофіпольський районний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів. Присутні оглянули класи, ігрові зали, кімнати відпочинку дітей. Діти різного віку радо вітали гостей.

Обговорено питання забезпечення закладами необхідного методичного та ігрового інвентаря. Керівники закладів мали змогу поділитися проблемними питаннями. Обговорити їх і знайти шляхи вирішення. Голова райдержадміністрації подякував за роботу і закликав відповідально відноситись до своїх обов’язків, адже працівн ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

Голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський з робочим візитом відвідав дитячий дошкільний навчальний заклад «Бджілонька» №3. У закладі найближчим часом планується замінити дах. Тож очільник району проінспектував стан підготовки до цих робіт, а також оглянув приміщення, у яких займаються діти, ігровий майданчик, харчоблок та пральну кімнату.

На даний час дитячий садок відвідує 140 дітей, функціонує 5 груп: 1 ясельна та 4 дошкільні. Дошкільною освітою закладу охоплено дітей від 2-х до 5(6)-ти років на 120% . У закладі затишна, домашня атмосфера. Юрій Францович поспілкувався із завідуючою закладу Зінаїдою Шовкомуд. Голо ... Читати далі »

Переглядів: 904 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

Керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун провела апаратну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук та керівників відділів апарату райдержадміністрації. На порядку денному обговорено організаційні питання роботи відділів. Розглянуто порядок оформлення розпорядчих документів. Підведено підсумки роботи за минулий тиждень.

По закінченню наради начальникам відділів апарату райдержадміністрації було дано завдання до виконання на поточний тиждень.

Переглядів: 447 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук провела засідання комісії з питань захисту прав дитини за участю керівників окремих структурних підрозділів райдержадміністрації та Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

На розгляд комісії виносилося питання призначення опіки над малолітньою дитиною та призначення піклування над неповнолітнім. Проінформувала по даних питаннях Мирослава Майдан  – начальник служби у справах дітей райдержадміністрації.

За підсумками проведення к ... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

8 жовтня голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів зустріч з громадою на базі Воронівецької сільської ради за участі робочої групи, яка складалася з керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ, організацій району. Також в зустрічі взяли участь: генеральний директор ТОВ «Україна 2001» смт Теофіполь Вадим Лейві, директор благодійного фонду «На благо України» Наталія Томчук, керівник місцевого господарства, керуючий відділом №9 ТОВ «Україна 2001» с.Воронівці Василь Пилипчук.

Громадян цікавили питання: спрощеного порядку надання населенню житлових субсидій; заходи з недопущення зане ... Читати далі »

Переглядів: 690 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

Як повідомив під час прес-конференції голова облдержадміністрації Михайло Загородний, відповідне розпорядження вже підписано. «У Центрі допомоги демобілізованим учасникам АТО Хмельниччини працюватиме 12 осіб. Це люди, які були у зоні бойових дій, волонтери, які вже мають досвід допомоги бійцям», - сказав він.
За словами Михайла Васильовича, Центр створили для того, аби скоординувати діяльність волонтерів і влади, щоб вирішувати проблеми демобілізованих воїнів спільно і системно.
«Це узагальнення всього досвіду, що волонтери встигли набути за час своєї роботи. Таким чином ми сподіваємось зробити ще один крок до якісної допомоги, що буде спрямована на результат… В координації з керів ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: Sapelkin | Дата: 09.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz