lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 29

1 жовтня 2015 року Президент України Петро Порошенко видав Указ «Про відзначення 25-ї річниці Студентської революції на граніті». «Революція на граніті», що була повністю організована силами студентства, не мала на той час аналогів у всій Європі.

Прямим наслідком протестів була відставка голови Ради Міністрів УРСР Віталія Масола та виконання низки вимог мітингувальників. Ці акції та голодування відіграли важливу роль у становленні незалежності України.

Дата початку акції була запланована на 1 жовтня, але в цей ... Читати далі »

Переглядів: 550 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.10.2015

У середу, 28 жовтня Прем’єр-міністр України повідомив про рішення Кабміну, за яким запроваджується механізм зміни застосування соціальної норми споживання газу. Встановлюється соціальна норма в розмірі 1200 кубометрів на весь опалювальний сезон (6 місяців). Це означає, що людина може сама визначати, скільки газу використовувати в рамках соціальної норми щомісяця протягом опалювального сезону.

Про це Арсеній Яценюк повідомив на зустрічі Прем’єр-міністра та членів Уряду з представниками пікетувальників під Будинком Уряду, зокрема, народним депутатом України Олегом Ляшком. На зустрічі бу ... Читати далі »

Переглядів: 339 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.10.2015

Президент України Петро Порошенко та Президент Туркменістану Гурбангули Бердимухамедов у Ашгабаті підписали Спільну заяву.

Документ відображає основні досягнуті сторонами домовленості щодо подальшого розвитку співробітництва. Зокрема, йдеться про активізацію міждержавного політичного діалогу на вищому рівні, підтвердження позицій двох країн з найбільш актуальних питань міжнародного життя, поглиблення взаємодії у практичних сферах.

... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.10.2015

30 вересня відбудеться засідання Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

У порядку денному засідання, крім іншого, - інформація Центральної виборчої комісії щодо призначення перших місцевих виборів в об’єднаних територіальних громадах, до складу яких увійшли територіальні громади міст обласного значення та територіальні громади населених пунктів суміжних районів.

... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.10.2015

27 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний провів розширене засідання колегії обласної державної адміністрації за участі керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, засобів масової інформації.
Порядком денним колегії розглянуто ряд важливих питань, зокрема: про розвиток природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі області; про соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в області; про збільшення обсягу доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік та про стан дотримання свободи слова в області.
Директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержад ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz