lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 15

Голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський спільно з першим заступником голови районної державної адміністрації Петром Вільшинським та керівником апарату райдержадміністрації Оленою Ковцун відвідали заклади соціальної сфери Ільковецької сільської ради. Зокрема Колісецьку загальноосвітню школу І-ІІ ступенів та дитячий садок. В приміщенні школи щойно завершено косметичний ремонт приміщень – замінено двері, пофарбовано підлогу, обладнано спортзал. В дошкільному навчальному закладі присутні оглянули ігрові зали, кімнати відпочинку дітей.

Перевірено відвідувані установи на предмет готовності до ... Читати далі »

Переглядів: 522 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.10.2015

Гриби, які збирає та продає населен­ня, потребують найсуворішого контролю, оскільки недотримання елементарних правил збирання, зберігання, висушуван­ня чи приготування та вживання призво­дять до тяжких отруєнь. Збирати і купу­вати можна тільки ті гриби, про які доб­ре відомо, що вони їстівні. Вести гриб­ний промисел не можна поблизу транс­портних магістралей, на промислових пу­стирях,   колишніх   смітниках.   Не   треба брати гриби з ушкодженою ніжкою, ста­рі та в'ялі, червиві та зіпсовані. Особли­во обережним треба бути збираючи пла­стинчасті гриби, бо під них маскуються отруйні. Вчіться розпізнавати гриби у досвідчених грибників, але не порівнюй­те зібрані чи пр ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.10.2015

Відокремлення старшої школи від початкової і основної – одна з важливих змін, що пропонується сьогодні проектом закону «Про освіту», підготовка якого здійснюється в тому числі з урахуванням децентралізації влади, яка проводиться в країні. Про це 13 жовтня йшла мова в програмі «Тема: Країна» Українського радіо за участі експертів – Павла Хобзея, проректора з науково-педагогічної роботи Українського католицького університету, Яна Герчинського, старшого експерта Шведсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні», Галини Остапенко, начальника управління освіти Первомайської міської ради (Миколаївська область) та Романа Шияна, директора Львівського обласного ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.10.2015

14 жовтня розпочався візит Святійшого Патріарха Київського і всієї Руси-України Філарета до Хмельницькій області. У Свято-Покровському храмі м.Славута, відбулась Божественна Літургія з чином оновлення храму, звершена Патріархом у співслужінні єпископату. На завершення Святійший Патріарх виголосив проповідь, у якій привітав прихожан зі світлим святом Покрова Пресвятої Богородиці, Днем захисника України і побажав усім добра та миру. Під час урочистостей Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України нагородив Орденом святого рівноапостольного князя Володимира ІІ ступеня народного депутата, мецената Романа Мацолу. Протягом дня Патріарх відвідав Свято-Троїцький храм у м. Полонне, в якому було здійснено чин освячення хрестів та ... Читати далі »

Переглядів: 565 | Додав: Sapelkin | Дата: 15.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz