lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 02

Сьогодні, у селі Котюрженці Теофіпольського району, відбулось перезахоронення останків Сардака Андрія Корнійовича, померлого у роки Великої Вітчизняної війни. Вони були знайдені 18 серпня біля села М’ясний Бір Новгородської області Російської Федерації пошуковою службою «Всеросійська «Вахта Пам’яті-2015» підрозділом «Гвардієць» пошукового об’єднання «Долина». При дослідженні рештків була знайдена капсула з даними про місце походження солдата.

Шану пам’яті прийшли віддати перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник голови райдержадміністрації Тетя ... Читати далі »

Переглядів: 1122 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

Ми живемо  в дуже непростий час-час епохальних змін.  Держава взяла курс на децентралізацію, що тягне за собою реформування органів місцевого самоврядування та територіальної організації влади-фактично повне переформатування діючої системи управління.

 Для чого потрібна децентралізація? У спадок від Радянського Союзу нам залишилася гіперцентралізована система влади, доведена до абсурду. Головне, в чому всі 24 роки звинувачували Україну, в тому числі й  іноземні експерти, – погана модель управління.  Ми можемо до безкінечності вибирати нову владу. Але будемо  знову і знову розчаровуватись у ... Читати далі »

Переглядів: 835 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

Ми починаємо практичну роботу з європейськими експертами по реалізації реформи децентралізації. Про це в четвер сказав Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко на відкритті Конференції  «Міжмуніципальне співробітництво: моделі розвитку місцевого самоврядування», яка організована спільно з Радою Європи.

«Сьогодні розпочали роботу по створенню Центру регіонального розвитку, я ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

Президент України Петро Порошенко підписав Закон № 680-VІІІ «Про внесення змін до додатків № 3 та № 7 до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік».

Документ прийнятий Верховною Радою України 15 вересня поточного року.

Внесені зміни забезпечать придбання медичного обладнання для реанімації та лікування онкохворих дітей у Одеській обласній дитячій клінічній лікарні. Для цього Законом змінюється цільове спрямування коштів у сумі 19 м ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

1 жовтня, голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Участь у селекторному засіданні комісії від району взяв перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський.
Про стан підготовки органів виконавчої влади та місцевого самоврядування до дій з попередження надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру під час експлуатації об’єктів житлово-комунального господарства та інфраструктури в осінньо-зимовий період 2015-2016 років поінформував Данилюк Євген Дмитрович – начальник упр ... Читати далі »

Переглядів: 580 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

Шановні вчителі, працівники та ветерани освітянської ниви!

Вітаю Вас з професійним святом - Днем працівників освіти!

Діти - майбутнє держави. Завдяки вашій повсякденній праці вони долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи. У день свята щиро дякую вам за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість. Бажаю вам, дорогі освітяни, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльн ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: Sapelkin | Дата: 02.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz