lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 19

19 жовтня 2015 року на за ініціативи МОЗ України під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі проведенно селекторну нараду з регіонами України з питань, пов'язаних з проведенням раундів імунізації проти поліомієліту. Для участі у селекторній нараді були запрошені керівники Департаментів охорони здоров’я ОДА, заступники керівників з материнства та дитинства, головні спеціалісти з педіатрії, сімейної медицини, епідеміології. Хмельницьку область представили заступник директора Департамента Косовська Тетяна Петрівна, Начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню Костенко Аліна Миколаївна, головний педіатр ДОЗ Добровольська Лариса Олексіївна, головний епідеміолог ДОЗ ... Читати далі »

Переглядів: 735 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.10.2015

Щороку, в середині осені, в третю неділю жовтня, разом з усією нашою державою ми маємо прекрасну можливість відсвяткувати День працівників харчової промисловості.

Підприємства харчової і переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами.

Харчова промисловість – важлива ланка національної економіки. Вона формує 10% валового внутрішнього продукту, забезпечує продовольчу й економічну безпеку держави. Наші виробники продовольства – у першій п’ятірці галузей, які найбільше нап ... Читати далі »

Переглядів: 794 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.10.2015

Президент Петро Порошенко назвав надзавданням цих місцевих виборів створення проукраїнської коаліції всередині країни.

 «Мені з моєю командою вдалося створити проукраїнську коаліцію у світі: на початку – європейську, потім – трансатлантичну, зараз – глобальну. Тепер наше спільне завдання створити проукраїнську коаліцію всередині України, яка би не намагалась відволікти увагу якимись дрібницями, а реалізовувала програму реформ, які записані в Коаліційній угоді», – зая ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz