lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 30

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук сьогодні зустрілась з представниками відділу культури райдержадміністрації та головою районної організації ветеранів внутрішніх справ Анатолієм Стучинським. В ході робочої зустрічі в приміщенні районної дитячої бібліотеки селища обговорено питання створення інтелектуального клубу для дітей та юнацтва.

Визначено цілі і завдання, ресурси і суб'єкти – учасники, розроблена символіка, регламент, вирішені інші важливі адміністративні питання. Встановлено, що в рамках своєї діяльності клуб буде активно співпрацівати з різними установами та організаціями як соціального так і право ... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

Традиційно в першу неділю листопада держава і суспільство вітають працівників, які стоять на захисті прав і свобод соціально незахищених верств населення. Це свято є свідченням високої оцінки ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту.

Вітали працівників соціальної сфери на Теофіпольщині. В приміщенні дитячої музичної школи селища відбувся святковий концерт.

Працівники районного будинку культури порадували присутніх своїми номерами. Зокрема: народний аматорський жіночий колектив ... Читати далі »

Переглядів: 567 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

На виконання п. 7.2. Плану основних заходів цивільного захисту  на 2015 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 травня 2015 року №476-р, та п. 2.2.15 Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у 2015 році, затвердженого наказом начальника цивільного захисту області, голови обласної державної адміністрації від 24 грудня 2014 року №10, з метою організації своєчасної підготовки до оперативного реагування на надзвичайні ситуації, пов’язані із ризиками осінньо-зимового періоду.

 В Теофіпольському районі 30 жовтня було проведено спіль ... Читати далі »

Переглядів: 672 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук взяла участь у звітно-виборній конференції первинної ветеранської організації. Також на засіданні були присутні: начальник інформаційно-аналітичного відділу виконавчого апарату районної ради Ганна Кондратюк, голова організації ветеранів працівників внутрішніх справ Анатолій Стучинський, голова районної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Романович, представники ветеранських організацій району, працівники відділів райдержадміністрації. Засідання проводив голова первинного місцевого ветеранського осередка Андрій Рудюк.

На порядок денний зборів було винесено н ... Читати далі »

Переглядів: 605 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

29 жовтня 2015 року за участі першого заступника голови адміністрації  Петра Вільшинського відбулось засідання колегії райдержадміністрації.

На порядок денний виносились питання: про підсумки соціально-економічного розвитку району  за  9 місяців 2015 року; про  забезпечення в районі реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності; про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації.

Про підсумки соціально-економічного розвитку району& ... Читати далі »

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

29 жовтня відбулося засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації на тему: “Про підсумки роботи АПК Хмельницької області за 9 місяців поточного року та перспективи розвитку до кінця 2015 року”.
В заході прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Кальніченко В.І., директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Будзінський В.Б., заступники директора Департаменту агропромислового розвитку Конончук В.П. та Молчан Л.С., начальник управління Департаменту агропромислового розвитку Одземок І.О., заступники голів РДА з питань АПР, начальники управлінь АПР РДА, головні зоотехніки та агрономи управлінь АПР РДА, керівники господарств та ... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

Прийміть сердечні вітання з нагоди Вашого професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що велика кількість українців, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, не покинута і не забута, відчуває себе захищеною.

Ви ті, хто приймає на себе першими людські проблеми, біль та життєві негаразди. Ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного. А тому служіння обраній справі, почуття обов'язку, професійність, доброта та душевна щедрість приносять вам заслужену людську шану і повагу.

... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Sapelkin | Дата: 30.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz