lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 08

На засіданні Комітету Верховної Ради України з питань державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування було підтримано пропозицію Мінрегіону щодо необхідності передбачення у державному бюджеті окремої субвенції місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад згідно з планом соціально-економічного розвитку такої територіальної громади.  Про це повідомив Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України В’ячеслав Негода.

«Мінрегіоном підготовлено та надіслано до Мінфіну бюджетний запит та ... Читати далі »

Переглядів: 569 | Додав: Sapelkin | Дата: 08.10.2015

8 жовтня під керівництвом голови райдержадміністрації Юрія Маєвського проведено нараду з головами сільських, селищних рад, керівниками управлінь та структурних підрозділів райдержадміністрації. В нараді взяли участь: перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук, керівник апарату райдержадміністрації Олена Ковцун. На порядку денному розглянуто питання про: святкування та підготовку до Дня захисника України; виконання доручення Хмельницької обласної державної адміністрації  щодо надання продуктів харчування Хмельницькому обласному госпіталю ветеранів війни; розрахунки сільських, селищних рад по ремонту доріг; роз’яснення по Закону України «Про ... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: Sapelkin | Дата: 08.10.2015

Сьогодні, в приміщенні районної державної адміністрації, за участю начальників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району, під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Фільчук, відбулось чергове засідання робочої групи з підготовки та відзначення в районі заходів присвячених Дню захисника України. В ході засідання заслухано питання організаційного характеру. Дано відповідні вказівки та доручення. 

Переглядів: 527 | Додав: Sapelkin | Дата: 08.10.2015

Сердечно вітаю Вас із професійним святом!

Напевно, немає такої сфери діяльності, немає жодного підприємства або організації, які б зуміли обійтися без консультацій юриста. Праця правознавця завжди в пошані, вона визнана суспільством. Ви відстоюєте законні інтереси громадян, захищаєте їх права в судах, відновлюєте справедливість. Тому відповідальність вашої роботи постійно зростає, стає більш вагомою і значимою. Я впевнений, що юристи Теофіпольщини, яким властиве почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам жителів району, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на тер ... Читати далі »

Переглядів: 509 | Додав: Sapelkin | Дата: 08.10.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz