lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » 40-річчя Теофіпольського цукрового заводу
16:00
40-річчя Теофіпольського цукрового заводу

Щороку, в середині осені, в третю неділю жовтня, разом з усією нашою державою ми маємо прекрасну можливість відсвяткувати День працівників харчової промисловості.

Підприємства харчової і переробної промисловості відіграють провідну роль у забезпеченні населення продовольчими товарами.

Харчова промисловість – важлива ланка національної економіки. Вона формує 10% валового внутрішнього продукту, забезпечує продовольчу й економічну безпеку держави. Наші виробники продовольства – у першій п’ятірці галузей, які найбільше наповнюють бюджет та в трійці – за обсягами реалізації.

Галузь забезпечує робочими місцями більше мільйона чоловік і є лідером у залученні іноземних інвестицій. Українські підприємства харчової промисловості навіть нині, у складних умовах, впроваджують новітні технології, розширюють асортимент, забезпечують європейський рівень якості, безпечності та конкурентоспроможності.

На Теофіпольщині з нагоди Дня харчової промисловості та 40-го сезону цукроваріння Теофіпольського цукрового заводу у місцевому будинку культури відбулися урочистості.

ПАТ «Теофіпольський цукровий завод» налічує майже 1500 працівників. Завод входить у п'ятірку найбільших виробників цукру в Україні.

З професійним святом присутніх привітав голова райдержадміністрації Юрій Маєвський. Очільник району побажав всім міцного здоров'я, невичерпної енергії, життєвого благополуччя й надалі примножувати трудові здобутки.

Святковий концерт представлений номерами: колективу районного будинку культури, чоловічого вокального ансамблю «Гук», жіночого вокального ансамблю «Чарівниця», фольклорного аматорського колективу «Полква», жіночого вокального ансамблю «Полква», дитячого танцювального колективу «Вікторія», вихованців дитячого садочка «Білочка», учнів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2.

Присутніх у залі порадував чудовим вокалом переможець українського дитячого телевізійного конкурсу «Голос.Діти» Роман Сасанчин.

Кращим працівникам та ветеранам галузі вручено Грамоти районної державної адміністрації та квіти, короваї, цінні подарунки від голови наглядової ради ПАТ «Теофіпольський цукровий завод» Вадима Лейві. Серед нагороджених працівників цукрового заводу були і ті, хто захищав суверенітет та кордони нашої держави в зоні АТО.

Усі учасники свята мали змогу поласували короваєм, виготовленим з продукції власного виробництва ТОВ «Україна 2001» Білогірського хлібзаводу.

Переглядів: 798 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz