lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Чергове засідання колегії
16:17
Чергове засідання колегії

29 жовтня 2015 року за участі першого заступника голови адміністрації  Петра Вільшинського відбулось засідання колегії райдержадміністрації.

На порядок денний виносились питання: про підсумки соціально-економічного розвитку району  за  9 місяців 2015 року; про  забезпечення в районі реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності; про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації.

Про підсумки соціально-економічного розвитку району  за  9 місяців 2015 року звітував перший заступник голови адміністрації П.Вільшинський, який зауважив, що  порівняно з відповідним періодом минулого року збільшено поголів’я великої рогатої худоби та корів відповідно на 263 та 210 голів і становить 11 314 та 4 400 голів. Збільшилося на 8 голів (0,03%) поголів’я свиней порівняно з відповідним періодом минулого року і станом на 1 жовтня 2015 року становить 28 463 голови. Збільшено середньодобові прирости великої рогатої худоби та свиней відповідно на 10% та 3% і становлять 556 та 531 грам. Сільськогосподарськими підприємствами всіх форм власності виробництво м’яса збільшено на 357 тонн (8%)  і становить 5 064 тонни. Виробництво молока зросло на 2 702 тонни (14%) і становить 21 895 тонн. Продуктивність дійного стада зросла  на 207 кг (4%)  і становить на 1 жовтня 2015 року 5 005 кг на одну корову. За 9 місяців 2015 року до загального фонду бюджету району надійшло доходів в сумі 105 234,0 тис.грн., що становить 101,1% до планових показників затверджених на звітний період.

До бюджету Пенсійного фонду України в районі з усіх джерел фінансування надійшло 113 530,9 тис.грн., що на 2 371,2 тис.грн. (2,3%) більше до відповідного періоду минулого року. Власних коштів за 9 місяців 2015 року надійшло 43 414,2 тис.грн., що на 1 045,7 тис.грн. (2,5%)  більше порівняно з минулим роком. Середній розмір пенсії з початку року збільшився на 116 гривень (9%) і становить 1 374 гривні. Сума податкового боргу за оперативними даними до зведеного бюджету становить 7 797,8 тис.грн., в тому числі до  місцевого бюджету 831,4 тис.грн., до державного – 6 966,4 тис.грн. Заборгованість платників до Пенсійного фонду станом на 1 жовтня 2015 року становить 248,1 тис.грн., до початку року суму боргу збільшено на 28,1 тис.грн. (12,8%).  В районі за січень-вересень 2015 року створено 70 нових робочих місць, що становить 46,1% до річного завдання.

Про  забезпечення в районі реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності інформувала Майдан Мирослава - начальник служби у справах дітей райдержадміністрації. Вона зазначила, що забезпечення в нашому районі реалізації державної політики у сфері соціального захисту дітей та запобіганню дитячої бездоглядності відбувається через Теофіпольську райдержадміністрацію як орган опіки та піклування. В структуру  служби у справах дітей входить сектор опіки, піклування, усиновлення та сімейних форм виховання. Загальна чисельність працюючих служби у справах дітей райдержадміністрації -  4 штатних одиниці: начальник, головний спеціаліст СЖО, завідувач сектору ОПУСФВ, головний спеціаліст сектору ОПУСФВ.

Станом на 29.10.2015 року на обліку в службі перебуває 65 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з яких: 15 – діти-сироти, 50 – діти, позбавлені батьківського піклування. На обліку з усиновлення знаходиться 17 дітей. У 2015 році усиновлено 1 дитину. Кандидатів в усиновлювачі на обліку в службі у справах дітей на даний час немає. 17 серпня 2015 року створено прийомну сім’ю, де виховується 3 дітей.

На даний час в районі функціонує три прийомні сім’ї, де виховується 8 дітей, позбавлених батьківського піклування. Для виховання, розвитку та утримання прийомних дітей надається державна соціальна допомога та грошове забезпечення прийомним батькам. Проводиться робота щодо розширення в районі мережі прийомних сімей. Службою у справах дітей спільно з управлінням соціального захисту населення та центром соціальних служб для сім’ї дітей та молоді  здійснюється контроль за цільовим використанням опікунами, піклувальниками коштів державної соціальної допомоги, передбаченої для дітей. Випадків нецільового використання коштів не виявлено.

У 2015 році 7 дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, досягли та досягнуть повноліття. На сьогодні на відповідному обліку перебуває 42 дитини з 14 сімей. У 2015 році на облік поставлено 24 дитини, знято – 8. З ініціативи служби у справах дітей 1 маму позбавлено батьківських прав та 9 батьків притягнуто до адміністративної відповідальності за неналежне виконання батьківських обов’язків. Проведено благодійну акцію «Готуємо дітей до школи». Благодійною акцією охоплено 63 дитини які перебувають в складних життєвих обставинах. Дітям роздано: комплекти шкільного приладдя, рюкзаки, дівчатка отримали шкільну форму. Всього за звітний період 116 дітям надано адресну допомогу.

Також розглянуто питання про стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах райдержадміністрації інформувала Сорока Людмила Василівна, завідувач сектору контролю апарату райдержадміністрації.

Районною державною адміністрацією вживаються заходи щодо підвищення рівня виконавської дисципліни на місцях, посилення контролю за виконанням завдань, визначених законодавством України, актами Президента України, Кабінету Міністрів України, власними розпорядчими документами. На основі постійного контролю зазначених документів проводиться аналіз причин, що породжують можливі порушення у виконанні контрольних документів, оперативно вживаються заходи щодо удосконалення організації діловодства, зміцнення виконавської дисципліни в роботі з документами, підвищення відповідальності керівників за своєчасне виконання документів та заходи реагування щодо поліпшення виконавської дисципліни на місцях. Стан виконавської дисципліни щодо зовнішнього контролю в районній державній адміністрації  характеризується позитивними тенденціями, зокрема не зафіксовано порушень встановлених термінів виконання документів, які потребували інформування вищестоящих органів. Аналіз виконання розпоряджень і доручень голови обласної державної адміністрації та листів структурних підрозділів облдержадміністрації, в яких ставилися завдання районній державній адміністрації, засвідчив про вчасне інформування згідно встановлених термінів. Усі питання, які рекомендовано розпорядженнями голови облдержадміністрації, розглянуто на засіданнях колегії райдержадміністрації. Особливої уваги вимагає забезпечення своєчасного виконання указів, розпоряджень та доручень Президента України, актів та доручень Кабінету Міністрів України,  документів центральних органів виконавчої влади, належного розгляду звернень та запитів народних депутатів України. Короткий аналіз стану виконання документів свідчить про необхідність підвищення персональної відповідальності працівників органів виконавчої влади за стан справ в роботі з документами. Адже всі законодавчі, нормативні акти направлені на підвищення ефективності виробництва, розвиток соціальної сфери, покращення добробуту нашого народу. Від рівня виконавської дисципліни, контролю за реалізацією документів вищестоящих органів влади і власних рішень залежать у значній мірі результати роботи районної державної адміністрації.

По усіх питаннях, які виносилися на розгляд засідання колегії прийнято відповідні рішення.

 

   

 

Переглядів: 610 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz