lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Хоровому колективу ветеранів війни і праці 20 років
15:54
Хоровому колективу ветеранів війни і праці 20 років

Сьогодні в дитячій музичній школі відбувся святковий концерт з нагоди 20-річчя створення народного аматорського хорового колективу ветеранів війни і праці Теофіпольського районного будинку культури. Вже 15 років як колектив заслужено носить своє звання народний.

Про те, що означає хор для кожного його учасника, всі присутні в концертному залі, де відбувався захід, бачили з розміщеного екрана, на якому демонструвався фільм про цей чудовий колектив: фотографії та відео з минулих виступів різних років. В цей день згадали усіх учасників, які вже не співають у колективі: тих, хто вже по стану здоров’я не може виступати і тих, кого вже немає. Час іде, колектив змінюється, але усіх пам’ятають, бо кожен творить історію цього чудового колективу.

Привітати із святом хоровий колектив прийшли: голова районної державної адміністрації Юрій Маєвський, керівник апарату районної державної адміністрації Олена Ковцун, голова районної ради Віктор Лебединський, керуючий справами апарату районної ради Людмила Глов’юк.

У цей святковий день ветерани почули багато теплих слів і привітань від начальника відділу культури районної державної адміністрації Лідії Філик, народного аматорського жіночого колективу «Чарівниця», працівників районного будинку культури. Сценічне життя хору, без якого вже тепер не обходиться жодне свято, знаходиться під пильною увагою багатьох шанувальників героїко-патріотичних та народних пісень. А самим учасникам хочеться кожного разу виступати краще, залишати незабутні враження. Вони прекрасно відчули: їхні пісні потрібні. Хоровий колектив є постійним учасником всіх районних і обласних концертів. Це підтвердила Олена Ільїнська, заступник директора науково-методичного обласного центру культури і мистецтва, яка завітала на урочистості. З вітальним словом до хорового колективу звернувся благочинний УПЦ Київського патріархату митрофорний протоієрей отець Василь Крисак. Побажав усіх гараздів і подарув ікону-оберіг «Семистрільна» Божої Матері. Справжнім подарунком для артистів – ювілярів стала пісня учнів Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1.

Окрім теплих, щирих слів, побажань здоров’я та подальших творчих успіхів, винуватці свята отримали почесні Грамоти райдержадміністрації і районної ради. Цінними подарунками нагороджені 3 постійні незмінні учасники хору: Володимир Шалан, Харлампій Розмаріца, Ростислав Стріхар.

Переглядів: 556 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz