lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 19 » Під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі проведенно селекторну нараду
18:23
Під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі проведенно селекторну нараду

19 жовтня 2015 року на за ініціативи МОЗ України під головуванням Міністра охорони здоров’я України Олександра Квіташвілі проведенно селекторну нараду з регіонами України з питань, пов'язаних з проведенням раундів імунізації проти поліомієліту. Для участі у селекторній нараді були запрошені керівники Департаментів охорони здоров’я ОДА, заступники керівників з материнства та дитинства, головні спеціалісти з педіатрії, сімейної медицини, епідеміології. Хмельницьку область представили заступник директора Департамента Косовська Тетяна Петрівна, Начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги дорослому населенню Костенко Аліна Миколаївна, головний педіатр ДОЗ Добровольська Лариса Олексіївна, головний епідеміолог ДОЗ Мирний Олександр Борисович, головний лікар обласного Центру здоров’я Небесна Людмила Федорівна.
Заступник Міністра Ігор Перегінець зауважив, що Міністерством охорони здоров'я України у відповідь на спалах поліомєліту та з метою припинення циркуляції вакцино споріднених поліовірусів підготовлено наказ від 09.10.2015 № 671 «Про затвердження Плану заходів Міністерства охорони здоров'я України щодо імунізації населення від поліомієліту на 2015 рік», яким затверджено план заходів щодо імунізації населення від поліомієліту.
Основним заходом, передбаченим Планом є проведення 3-х раундів додаткової вакцинації. Два тури - дітям віком від 2 місяців до 6 років (5 років, 11 місяців, 29 днів). Третій - розширений тур, із залученням дітей віком від 2 місяців до 10 років (9 років, 11 місяців, 29 днів).
Станом на 05.10.2015 року відповідно до наказів від 25.09.2015 року № 625 «Про розподіл вакцини 090 tOPV 10Flask_10Doses_VVMXFAR UNI та виробів медичного призначення, наданих Представництвом Дитячого Фонду ООН в Україні (ЮШСЕФ), у якості гуманітарної допомоги» та від 28.09.2015 року № 631 «Про розподіл вакцини IMOVAX_POLIO 10F_10D_VVM XFAE INT та виробів медичного призначення, наданих Представництвом Дитячого Фонду ООН в Україні (ЮШСЕФ), у якості гуманітарної допомоги» поставлено у регіони 2,2 млн. доз вакцини проти поліомієліту ОПВ та 600 тис. доз вакцини ІПВ.
Відповідно до рішення Оперативного штабу від 02.10.2015 року, затвердженого наказом МОЗ від 11.09.2015 року № 590 «Про утворення оперативного штабу Міністерства охорони здоров’я України з попередження циркуляції вакцино споріднених поліовірусів», усі діти, які не отримали жодного щеплення проти поліомієліту, отримують перше щеплення інактивованою поліомієлітною вакциною (ІПВ або у складі комбінованих вакцин) та в подальшому не менше ніж через 2 (два) тижні розпочинають щеплення живою, оральною вакциною (ОПВ) в рамках додаткової турової імунізації.

За матеріалами обласного Центру здоров’я

Переглядів: 739 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz