lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Розширене засідання колегії обласної державної адміністрації
14:21
Розширене засідання колегії обласної державної адміністрації

27 жовтня голова обласної державної адміністрації Михайло Загородний провів розширене засідання колегії обласної державної адміністрації за участі керівників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, представників структурних підрозділів облдержадміністрації, засобів масової інформації.
Порядком денним колегії розглянуто ряд важливих питань, зокрема: про розвиток природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі області; про соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в області; про збільшення обсягу доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік та про стан дотримання свободи слова в області.
Директор Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації проінформував присутніх про розвиток природно-заповідного фонду та формування екологічної мережі області.
На сьогоднішній день в структурі природно-заповідного фонду Хмельницької області нараховується 522 об’єкти загальною площею 312 тисяч 638 га. Загальнодержавний статус надано 42 об’єктам площею 280 тисяч 128 га, а також – 480 об’єктам місцевого значення загальною площею 48 тисяч 335 га.
Варто відзначити, що відношення площі природно-заповідного фонду до площі Хмельницької області («показник заповідності») становить 15,17%. Для порівняння, середній показник заповідності в Україні складає 5,7 %, в Європі від 12 до 15 %.
В натуру межі винесено 179 об’єктів природно-заповідного фонду загальною площею 15 тисяч 897 га, що становить 23,68 % від загальної площі об'єктів природно-заповідного фонду області.
Відповідно до Державною стратегією регіонального розвитку на період до 2020 року площа заповідності у Хмельницькій області повинна збільшити до 21% станом на 1 січня 2017 року, а станом на 1 січня 2021 року повинна становити 28,5%.
Другим питанням порядком денного розглянуто соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в області.
«На даний час області проживає 3581 - учасник бойових дій, 210 – інвалідів війни та 570 осіб, яким надано статус «Член сім'ї загиблого (померлого)», – проінформувала директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації С.Лукомська.
З коштів обласного бюджету виплачено матеріальну допомогу 2188 особам, які брали участь в АТО та членам їх сімей на суму 3352,5 тис. грн., та 3557 особам на суму 4103,6 тис. гривень – з коштів місцевих бюджетів
До центрів зайнятості звернулося 263 демобілізованих військовослужбовця, які брали участь в АТО, з яких 255 особам надано статус безробітного та 254 – призначено виплату матеріального забезпечення на випадок безробіття, 74 особи – працевлаштовано.
418 військовослужбовцям, звільнених з військової строкової служби виплачено матеріальну допомогу на суму 514,2 тис. гривень.
14 жовтня 2015 року 18 родин військовослужбовців 8 окремого полку, отримали ключі до службових квартир у новому будинку збудованому виключно коштами спонсорів та волонтерів.
Директор Департаменту фінансів обласної державної адміністрації С.Пенюшкевич надав роз’яснення присутнім про збільшення обсягу доходів та видатків обласного бюджету на 2015 рік.
Саме такі зміни дадуть можливість місцевим бюджетам безперешкодно завершити бюджетний період, ліквідувати дефіцит в коштах на оплату праці працівників бюджетних установ по обов’язкових виплатах, а також вирішити цілий ряд інших нагальних проблем.
Розглядаю чи питання про стан свободи слова в області Алім Міщук, член колегії при облдержадміністрації, запропонував про важливість створення на сторінках друкованих засобів масової інформації області рубрики «Сторінка громадських організацій».
Підсумовуючи заслухане, Михайло Загородний надав певні доручення з порушених питань.

Джерело: http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1446051082&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 494 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz