lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 12 » Відбулася селекторна нарада
18:44
Відбулася селекторна нарада

12 жовтня перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк провів селекторну нараду з керівниками районів та міст обласного значення. Також у залі селекторних нарад були присутні представники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних підрозділів центральних органів виконавчої влади та обласних організацій. Участь у селекторному засіданні від Теофіпольського району прийняв голова райдержадміністрації Юрій Маєвський.
Насамперед розгорнулось обговорення питання щодо оформлення населенням області житлових субсидій.
– Станом на 9 жовтня 2015 року в області нараховується 143 тис. сімей, що звернулись для оформлення субсидій на житлово-комунальні послуги, – повідомила директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Лукомська. – З них 129 тис. сімей вже отримали субсидію.
Також С.Лукомська відзначила Красилівський, Летичівський, Старокостянтинівський райони та місто Старокостянтинів, де рівень оформлення субсидій сягає понад 100 відсотків, та наголосила на необхідності покращення роботи у зазначеному напрямку у Городоцькому, Віньковецькому, Кам’янець-Подільському районі та м.Нетішин. В свою чергу керівники районів та міст обласного значення надали пояснення щодо наявних проблем та зобов’язались вирішити їх у найкоротші терміни.
Обговорюючи зазначене питання, учасники наради торкнулись необхідності переведення дачних та садових будинків у житлові з метою надання можливості їх власникам оформлення субсидій, а також налагодження електронного оббігу документів між окремими обласними структурами, що забезпечують оформлення субсидій.
Підсумовуючи сказане, В.Процюк наголосив на необхідності посилення інформування населення області щодо можливості оформлення субсидій, залучення до зазначеної роботи працівників Територіальних центрів соціального обслуговування та тимчасово непрацюючих громадян, що знаходяться на обліку у службах зайнятості, забезпечення виїзду у населені пункти мобільних соціальних офісів.
Крім того, у ході селекторної наради обговорено фінансові питання. Директор Департаменту фінансів Сергій Пенюшкевич наголосив на необхідності активізації роботи щодо збалансування місцевих бюджетів. Крім того, акцентував увагу на негайній здачі в експлуатацію об’єктів, що будуються за кошти, виділені Державним фондом регіонального розвитку.
Третє питання порядку дня стосувалось підключення Центрів надання адміністративних послуг, райдержадміністрацій та виконкомів міських (міст обласного значення) рад до двох реєстрів – Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.
Як повідомила перший заступник начальника Головного управління юстиції Неля Продан, усі ЦНАПи області стовідсотково підключені до обох реєстрів. Однак, близько половини райдержадміністрацій та міськвиконкомів (міст обласного значення) не забезпечили підключення. Н.Продан поінформувала, що механізм підключення висвітлений на веб-сайті ДП «Інформаційно-ресурсний центр» та наголосила на необхідності завершення зазначеної роботи до 15 жовтня.

За матеріалами Хмельницької ОДА

Переглядів: 499 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz