lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 30 » Відбулося засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації
08:52
Відбулося засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації

29 жовтня відбулося засідання колегії Департаменту агропромислового розвитку Хмельницької обласної державної адміністрації на тему: “Про підсумки роботи АПК Хмельницької області за 9 місяців поточного року та перспективи розвитку до кінця 2015 року”.
В заході прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Кальніченко В.І., директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Будзінський В.Б., заступники директора Департаменту агропромислового розвитку Конончук В.П. та Молчан Л.С., начальник управління Департаменту агропромислового розвитку Одземок І.О., заступники голів РДА з питань АПР, начальники управлінь АПР РДА, головні зоотехніки та агрономи управлінь АПР РДА, керівники господарств та фермерських підприємств усіх форм власності.
У вступному слові директор Департаменту агропромислового розвитку Будзінський В.Б. ознайомив присутніх із складом членів колегії та планом її проведення.
З підсумками роботи агропромислового комплексу області за 9 місяців 2015 року виступив заступник директора Департаменту Конончук В.П. аналізуючи роботу галузі відмітив, що індекс обсягу сільськогосподарського виробництва порівняно з відповідним періодом минулого року становить 90,1%, в тому числі продукції рослинництва 88,6%, продукції тваринництва – 92,6%. Також проаналізував роботу галузі рослинництва, тваринництва, харчової та переробної промисловості, стан розрахунків за земельні паї.
Начальник відділу організації виробництва, маркетингу продукції рослинництва та механізації Департаменту Сердюк В.С. висвітлила проблеми стану галузі охорони праці та техніки безпеки в сільськогосподарському виробництві.
Начальник управління Департаменту Одземок І.О. розповів про проведення ярмаркових заходів, створення соціальних куточків, відділів та фірмових магазинів, як в обласному центрі так і в районах області.
Присутні взяли активну участь в обговоренні проблем, які існують в сільськогосподарській галузі.
У своєму заключному слові заступник голови облдержадміністрації Кальніченко В.І. наголосив на необхідності краще та ефективніше працювати в складних умовах, які слалися в аграрному секторі економіки.
По результатах проведеної розширеної колегії прийнята відповідна постанова.

Джерело: http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1446141422&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 573 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz