lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Жовтень » 24 » Звернення голови облавної державної адміністрації Михайла Загородного до жителів області
12:33
Звернення голови облавної державної адміністрації Михайла Загородного до жителів області

Шановні подоляни!

Черговий раз ми постаємо перед вибором, який на сьогодні є особливо важливим, адже саме зараз задається курс для майбутнього нашої держави.
Запрошую всю громаду Хмельниччини бути активними та 25 жовтня обрати свою владу. Вибори мають бути чесними і прозорими. Кожен має усвідомлювати важливість свого голосу, аби потім не нарікати на те, що вибрали замість нас.
Усі політичні сили мають консолідуватися для об’єднання країни, а не розривати її на шматки.
Якщо кожен з нас зробить хоч одну невелику справу заради України - це буде більшим виявом патріотизму, ніж голосно кричати лозунги.
МИ – українці маємо консолідуватися навколо ідеї побудови «українського світу», аби боротьба за незалежність, втрата Небесної сотні, наших воїнів АТО не була марною. Будьмо достойні їхньої пам’яті.
Нам потрібні реформи, потрібний розвиток, рух вперед. Ми можемо кожен на своєму місці закладати каміння у фундамент успіху Хмельниччини, а можемо втопити її у морі популізму та безпідставних звинувачень на адресу один одного. І тоді ні ми собі, ні наші діти та онуки нам не пробачать втрачений час, втрачені можливості, які ми маємо для досягнення великої мети – перетворення Хмельниччини у край, в якому хочеться жити і творити, народжувати дітей і мріяти про майбутнє. А за кордон виїжджати, щоб навчитись чогось нового та переконатися – кращої землі немає ніде у світі!
Кожна свідома людина, кожен громадянин хоче жити в незалежній, демократичній, розвиненій країні. Проте, одного бажання замало. Це - щоденна кропітка праця, яка має бути спрямована на розвиток економіки держави, подолання тіньових схем та корупції, створення робочих місць для всіх категорій населення, в першу чергу - для молоді.
Саме за цими принципами Президент України вибудовує стратегію соціально-економічного розвитку держави. Шановні подоляни, переконливо звертаюсь до кожного з вас з проханням замислитись над нашим майбутнім, майбутнім наших дітей та онуків. Їм жити у країні та суспільстві, які ми з вами будуємо вже сьогодні.
Слава Україні!


З повагою
голова обласної державної адміністрації
Михайло Загородний

Джерело:http://adm.km.ua/index.php?subaction=showfull&id=1445615387&archive=&start_from=&ucat=5&

Переглядів: 485 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz